marți


De Crăciun fii mai bun, dăruiește de la Dwyn!

Moș Crăciun chiar există! 
Fiecare din noi avem suflet de copil în preajma sărbătorilor, fiecare-și dorește o mică atenție sub brădulețul plin de beteală multicoloră. Și de ce să nu primim exact ce ne dorim? Că doar am fost cuminți tot anul!

De curând am găsit un site unde toate visele pot deveni realitate cu un simplu click, transformându-se într-un frumos cadou sub brăduțul de Crăciun. Și pentru că acum toți trebuie să fim mai buni, am să dau și eu vestea mai departe, la fiecare dintre voi: Dwyn are pentru fiecare multe promoții avantajoase. De la telefoane, tablete, smartphone-uri, la televizoare, frigidere, mașini de spălat sau aspiratoare...tot ce-ți poți dori găsești cu siguranță aici, la cele mai bune prețuri.


Portofoliul Dwyn.ro include peste 25.000 de produse disponibile online de la circa 200 de branduri internaționale premium. Calitate garantată, despre asta-ți vorbeam eu!


Anul acesta am vrut să fiu eu Moșul pentru familia mea. Mi-am pus deja în cutie un telefon, am luat și pentru soțul meu o brățară fitness, ca să-și monitorizeze activitățile zilnice și toate caloriile arse sau acumulate, depinde de activități - că tare mult își mai dorea așa ceva... C-așa-i de sărbători, toată lumea trebuie să primească ce-și dorește!

Și pentru că Moșul (adică eu) adoră să cumpere de la Dwyn.ro fetele mele au deja cadourile pregătite cu ondulator, placă de îndreptat părul, epilator și uscător de păr. Toate luate dintr-un singur loc, recunosc că am beneficiat și de puncte de fidelitate și de voucherul valoric (pentru că m-am abonat la NL), ceea ce a contat foarte mult la prețul final. De altfel, toți clienții Dwyn.ro au avantaje, de aceea-mi place mie să fac cumpărăturile de aici.

Aaa, și să nu uit! Dacă Moșul, din greșeală, o să-ți ofere două cadouri la fel, se mai întâmplă, uneori; ai noroc - pentru că la Dwyn poți returna produsul fără nicio explicație, în termen de 14 zile de la primirea comenzii. Poți opta pentru alt produs sau pentru returnarea banilor, e doar alegerea ta. Ai de unde alege, că desaga moșului Dwyn e plină de produse de calitate, care te vor ajuta cu siguranță în noul an să fii mai veselă și mai mulțumită.


Sărbători minunate pline de daruri frumoase!

Și nu uita să fii bun, ia cadouri de la Dwyn!

Niciun comentariu: