marți

Descoperă o lume de poveste!


Fiecare floare are o poveste, așa cum și fiecare om are povestea lui. Deseori ne dăm seama că poveștile lor se aseamănă foarte mult: omul și floarea sau floarea și omul, totuna...

Anul acesta a fost unul foarte greu pentru mine, mă bucur că am avut prietenii aproape și am trecut ușor peste tot. Și cum aș putea să le mulțumesc acum, la sfârșit de an, dacă nu cu ajutorul florilor, pentru că florile sunt cu adevărat cele care pot spune povestea fiecăruia din noi, fără cuvintele, uneori, fără rost...
Pentru că prietenii-mi sunt îngeri fără aripi, oamenii cei mai frumoși și mai buni din lume, am ales pentru ei Floridelux, o florărie online care aduce zâmbete în viața oamenilor, odată cu buchetele sau aranjamentele florale pe care le execută cu atâta pasiune și dăruire! 
Nu este prima dată când apelez la ei, m-au mai ajutat și atunci câmd am nășit, cele două buchete - al meu și al miresei, tot aici le-am comandat. Am fost foate mulțumite de calitatea florilor și de rezistența lor; deși era luna lui cuptor, buchetele au rămas la fel de frumoase până a doua zi. 

Am ales trandafirii pentru a le oferi recunoștința mea tuturor prietenilor mei. În aranjamente florale deosebite aceștia vor transmite mulțumirile mele și speranța într-un an mai bun.
Mă bucur că Floridelux.ro au livrare gratuită oriunde în țară dar și în străinătate, cu o felicitare ,,din partea casei” sau un cadou, la cerere - ursuleți, bomboane de ciocolată, o sticlă de șampanie, etc. Ei fac totul cu profesionalism și dăruire pentru mulțumirea tuturor clienților, oferind flori pentru oameni și pentru poveștile lor, adevărată artă cu  Petale de viață pline de dragoste, recunoștință sau iertare.
  Am ceva și pentru voi, toți prietenii mei virtuali, care, uneori, îmi sunteți mai aproape decât ceilalți, un sincer LIKE și să aveți noul an presărat numai cu flori frumoase.

Tu când ai dăruit flori ultima dată?

Niciun comentariu: