sâmbătă


DontPayFull-un prieten pe care contezi!


Google e cu ochii pe mine! 
Sunt pasionată de fashion, deci citesc și  scriu despre haine, îmi place tehnologia și noutățile cu care vine ea, scriu și despre gadgeturi, îmi place să citesc cărți, de orice fel - deci recomand cu drag titluri și autori. O fac din plăcere, nu neapărat constant. Sunt dependentă de net. Citesc, scriu, cumpăr de pe net. De fapt, sunt o împătimită a shopping-ului online! Cumpăr orice-mi face cu ochiul! Mai ales dacă e la reducere! 
Vă spuneam că nenea Google mă urmărește - și azi mi-a dat un super-pont (pe care vi-l împărtășesc și vouă, că doar îmi sunteți mereu aproape): un site cu cele mai bune oferte și cele mai bune reduceri: DontPayFull. Bineînțeles că m-am abonat (prin mail) pentru a primi ofertele cele mai bune la timp. Dacă vă place să economisiți (și, sincer, cui nu-i place!?), vă sfătuiesc să faceți ca mine! Site-ul vă pune la dispoziție o mulțime de cupoane, cu reduceri semnificative, de la haine, pantofi la gadget-uri sau electrocasnice. Și, să nu uit, aici beneficiați și de transport gratuit.
Îmbucurător este faptul că niciun produs pe care îl pui în coș nu îl plătești la valoarea sa reală, cu prețul întreg, adică. Înainte de finalizarea comenzii, ai ocazia să validezi codul ales (de reducere, transport gratuit, 2 la preț de 1, etc.). Nu-i așa că-i minunat? Pot cumpăra, de exemplu, 2 telefoane la prețul unuia singur. Ce bucurie pentru mine, știți doar, că am două fete!!! De-acum va fi liniște în familie! :D
Un alt motiv de bucurie ar fi multitudinea de branduri partenere: Amazon, Ebay, Sephora, Walmart, Shart, Ikea și lista poate continua. Cupoanele sunt mereu actualizate, tu doar trebuie să cauți reducerea care te avantajează. Aici poți să cumperi tot ce vrei și chiar mai mult, nicăieri nu beneficiezi de reduceri mai mari. E imposibil să nu găsești ceea ce cauți, ai CALITATE la cel mai bun preț! DontPayFull ține cu buzunarul tău!
Știu că v-am dat de lucru acum...dar sigur îmi veți mulțumi când veți primi primul colet. Eu deja am pus ochii pe ceva drăguț, la un super preț !!! 
Shopping plăcut și răbdare, asta e singurul incovenient- coletele nu ajung foarte repede. Eu vă asigur că va merita așteptarea!

Niciun comentariu: