vineri

Nu știi ce gadget să-ți iei!? Te lămurește Blogatu!



Mă îndoiesc că mai există cineva care nu-l cunoaște pe Blogatu!!!
E site-ul preferat de unde eu mă informez când vreau să-mi iau un gadget nou - e doldora de review-uri, articole interesante și informații noi, concursuri... Site-ul e o adevărată enciclopedie virtuală iar meritele sunt ale unui singur om - Marius Ovidiu Călugăru - medic, posesor a numeroase premii blogosferice, liberal convins și organizator de concursuri de blogging. Un super-man oltean care își dedică timpul pentru a oferi informații utile, de orice fel, gratuit, semenilor săi. Mă bucur că l-am cunoscut astfel și mă simt ,,obligată” să vi-l fac cunoscut și vouă! 
Îi urmăresc des canalul de Youtube pentru a afla ce gadget de ultimă generație a mai testat - clipurile cu review-uri și unboxing-uri pe care le postează au peste 1.700.00 de vizualizări. Dacă vrei să fii și tu la curent cu noutățile, fă ca mine: abonează-te! 

Pe mine el m-a convins să-mi iau smartphone-ul Allview X2 Soul Style.
http://allview.ro/x2-soul-style-blue.html
I-am văzut review-ul, punctajul de 9.2/10 și prețul de până-n 900 de lei - oricine-și dorește un smartphone ieftin și bun știe că aceasta e alegerea perfectă. Și nu regret această decizie pentru că brandul Allview nu m-a dezamăgit, din contră, pot spune că sunt foarte mulțumită de performanțele tehnice ale noului meu smartphone. Recunosc că nu m-aș fi descurcat cu numeroasele lui funcții, dacă nu m-ajuta review-ul lui Marius!!!
Niciodată nu mi-am cumpărat un gadget până nu am văzut și părerea unui specialist. Și eu am apelat întotdeauna la Blogatu. Are cele mai complexe review-uri, doar de la el poți afla detalii despre cât de repede se încarcă o aplicație, specificații tehnice, avantaje și dezavantaje, particularități reale ale gadget-urilor.
Eu mă ghidez după cei mai buni, de ce n-ai face-o și tu!?

Niciun comentariu: