joi


Dragobetele sărută fetele ...cu flori de lux!!!


De Dragobete, iubește românește!!!
Tradiția cere ca fetele să topească zăpadă și cu apa rezultată să își spele fața și părul, ca să se mențină frumoase și să fie curtate de băieți. Îndrăgostiții trebuie să se sărute neapărat în ziua de Dragobete ca să rămână împreună cât mai mult timp - de fapt acest sărut era considerat ca o logodnă neoficială prin care îndrăgostiții își jurau iubire veșnică. 
În ziua de Dragobete nimeni nu e trist, nu plânge, pentru că se zice că așa va fi tot anul și va atrage ghinioanele asupra sa. Tinerii petreceau și erau veseli ca tot anul să le meargă bine. La sate se organizau baluri pentru ca fetele și băieții să se întâlnească și să petreacă împreună. Tinerii anunțau petrecerea strigând ,,Dragobetele sărută fetele!”, alergau după fete să la prindă și să le sărute (,,zburătoritul”) și odată ce le sărutau, se considera că începea relația lor de dragoste. Băieții dăruiau fetelor flori, celebrând astfel sărbătoarea iubirii. Tot în această zi, gospodinele trebuiau să semene busuioc în răsadnițe, apoi să aibă grijă de răsaduri până de Sf. Gheorghe când îl plantau afară, în grădină. Se spune că busuiocul semănat de Dragobete avea puteri magice.
Astăzi nu mai vezi niciun băiat strigând pe uliță sau alergând după fete, dar îl putem vedea, sigur, alergând după flori. Și, domnule drag, asta pentru că încă n-ai aflat că poți comanda flori de la o florărie online. Simplu și extrem de avantajos, desigur! 
FlorideLux.ro aduce zâmbete în viața oamenilor, livrând flori și cadouri oriunde în țară. Cu pasiune și înțelegere, cu dăruire și pricepere, oferă flori, buchete de flori, trandafiri deosebiți, aranjamente florale, buchete de mireasă, flori și plante de apartament la prețuri competitive.
Pe lângă sutele de flori parfumate, buchete proaspete și frumos aranjate, pe care le poți comanda de pe site, poți oferi persoanei iubite și o felicitare-cadou în care poți să așterni toate gândurile și emoțiile tale. V-am spus că-i extrem de ușor, nu!? Iar dacă vă faceți cont pe site veți avea o reducere permanentă de 20%.

Care sunt florile voastre preferate!?
Eu ador freziile! Sunt delicate, sensibile, parfumate, cu o varietate de culori minunate: albe, galben-aurii, portocalii, roz, mov, purpurii sau bicolore. Pe mine mă încîntă de fiecare dată cu gingășia, coloristica și parfumul lor inconfundabil. Îmi dau mereu un sentiment de bucurie, de bună dispoziție. Fotografia spune totul despre frumusețea și delicatețea lor. Păcat că nu se poate atașa și mirosul!!!
Nu este un secret faptul că frezia este considerată floarea ce simbolizează misterul. Taina ei se referă la faptul că nu își eliberează mirosul atât de îmbătător, de atrăgător decât într-un ambient prietenos, atât ca temperatură și umiditate, cât și ca emoția cu care e îngrijită. 
Deci, freziile sunt numai bune de oferit de Dragobete...mamei, iubitei, colegei de școală sau de serviciu, prietenei sau chiar soacrei.
Fă alegerea perfectă - dăruiește petale de viață tuturor ființelor dragi!!!

Niciun comentariu: