sâmbătă

Cum și de ce să alegi un sistem all in one 


De ceva vreme mă gândesc că ar cam trebui să fac un picuț de loc pe biroul meu. Dar voiam să găsesc soluția perfectă de economisire a spațiului. În primul rând voiam să scap de desktopul mare și greu, plus că aveam nevoie și de un display mai mare. Soluția a venit destul de repede de la Mircică, baiatul vecinului de la șase, pe care-l ajut deseori la problemele de la matematică. Puștiul mi-a sugerat cum să spun ADIO aglomerației de pe biroul meu - cică fără unitate centrală, fără cabluri, doar AIO. Bineînțeles că i-am mulțumit pentru această idee minunată. Imediat după ce-a plecat copilul, mă întreb cu voce tare...Doamne, ce e AIO?!?!? 
Dacă nu știți, vă spun eu acum, să nu cumva să vină vreun Mircică pe la voi și să nu știți.
Un AIO este un sistem All-In-One ce oferă o soluție super-interesantă pentru a economisi destul de mult spațiu la birou, aduce în casele și în birourile noastre adierea fină a inovației specifice secolului XXI. Deși la început, mie mi s-a părut cam scump, apoi, analizând toate avantajele (fără unitate centrală, fără zeci de cabluri pe lângă, super-portabilitate, boxe incluse, etc.) eu zic că merită investiția. Asta și pentru că am găsit all-in-one cu un preț excelent la PCMadd

Aici am găsit all-in-one refurbished, adică produse care au fost înapoiate producătorului din diverse motive, retestate, funcționabile la parametrii optimi, cu prețuri foarte tentante. Orice componentă defectă sau care prezintă anomalii de funcționare este schimbată pentru ca produsul să funcționeze la specificațiile inițiale. Astfel că toate echipamentele comercializate ca refurbished beneficieză de reduceri mari. 
Și-aici am pus ochii pe un Inspiron 23, frapant de zvelt! 
Incredibil de subțire, acest desktop all-in-one de 23 de inchi este realizat cu măiestrie - textură de calitate superioară cu un  nou design deosebit de aluminiu și oțel, care iese în evidență printr-un finisaj cu strat de argint și linii netede. Configurația comodă - cu un singur cablu elimină dezordinea supărătoare - chiar și porturile sunt încorporate în bază, asta ca nu mai am grija cablurilor care atârnau din monitor. Ceea ce m-a convins a fost afișajul fascinant de 23 de inchi Full HD și ecranul tactil, care oferă suficient spațiu pentru redarea în flux a unui conținut video (fie colaj de fotografii sau simple actualizări pe rețelele de socializare). Un astfel de PC aduce un suflu nou ambientului unei case, un plus al noii tehnologii pentru confortul sporit al utilizatorilor. 
Utilitatea unui computer, încetul cu încetul, începe să fie dublată de eleganța lui. Din ce în ce mai multe birouri dispun de sisteme ,,all-in-one”, lucru care asigură o economisire a spațiului, resimțită de utilizator prin acea senzație de aerisire mentală, care, prin ordinea conferită, ne eficientizează munca.

Niciun comentariu: