duminică

EU SUNT 12!!!


Toată nebunia pentru mine a început de la ultima partidă a României înainte de Euro: România-Georgia. Pentru bilete mulțumesc prietenilor mei de la Penny. Se știe - Eu sunt 12- VIP, adică! ;)


Naționala României a învins cu 5-1 selecționata Georgiei. Practic, meciul a început de la 2-0 pentru echipa noastră: Adi Popa a profitat de o eroare a lui Dvali și a deschis scorul în minutul 2, după care Amisulașvili a avut o intervenție nefericită la centrarea lui Raț și-a trimis mingea în propria poartă. Au mai înscris Claudiu Keșeru, Gabriel Torje și Nicolae Stanciu. Un meci frumos care anunța o evoluție bună la Euro.


Am răgușit de cât am strigat: HAI ROMÂNIAAA!!!
Dar asta n-a fost tot: marea pregătire pentru EURO abia acum începea cu adevărat: ne plecau băieții în Franțaaaa! Noi rămânem acasă, să facem galerie aici, din Mall! :P

Bagaje, stegulețe, vuvuzele, tricourile Joma de la Penny,  aparatul de fotografiat, trebuia să strângem tot, să nu uităm nimic! Ultima lor oprire va fi în fan-zone-ul de la Paris. Hai România!
S-au întâlnit cu Smiley și Pavel Bartoș, cu Miodrag Belodedici și Ion Vlădoiu; au făcut poze speciale, s-au pictat pe față. Atmosfera a fost super! Meciul, pe măsură. Chiar dacă am pierdut, francezii ne-au aplaudat, ne-au strâns mâna și au cântat și dansat cu noi! Le-am arătat că românii știu să joace fotbal, dar și să se distreze!
Abia aștept meciul cu Elveția- sunt sigură că învingem cu Albania! Este foarte probabil ca după partidele din runda a doua să cunoaștem deja, în mare parte, raportul de forțe din grupă.
Voi cum și de unde susțineți echipa națională??

Niciun comentariu: