vineri

Am găsit soluția împotriva căldurii!

Este ultima lună de vară și totuși temperaturile o mai iau razna, câteodată. În ultimii ani, datorită schimbărilor climatice, avem parte de temperaturi tot mai ridicate pe timpul verii iar căldura din locuințe devine de multe ori insuportabilă. Folosirea aerului conditionat pentru răcorirea locuinței pe timpul verii este soluția perfectă pentru dobândirea confortului termic.
Piața aparatelor de aer condiționat este în continuă creștere la noi în țară iar pe timpul verii vânzarea aparatelor de aer condiționat crește de 15-20 de ori față de celelalte luni ale anului, fapt ce demonstrează că achiziționarea unui astfel de aparat se face de cele mai multe ori sub impulsul momentului, sub presiunea căldurii insuportabile din spațiul de locuit sau de lucru.
În aceste vremuri, criteriul principal în alegerea unui aparat de aer condiționat este prețul, dar persoanle interesate ar trebui să țină cont și de capacitatea încăperii în care se va instala și de puterea aparatului, tocmai pentru a se asigura de cumpărarea unui produs potrivit exact nevoilor sale.
Ce-ați spune dacă eu v-aș recomanda aer necondiționat pe toată durata verii??? Cu transport și montaj în cele mai bune condiții. Ca să te bucuri de confort și de o climă optimă, necondiționată de problemele tehnice ce se vor ivi. De 10 ani o echipă cu înaltă calificare asigură funcționarea optimă a aparatelor de aer condiționat prin servicii de mentenanță, atât preventivă, cât și de igienizare și intervenție în cazuri de avarie. De ce să nu-i alegi pe cei mai buni!? Garantat, doar cu un clic pe http://www.aerneconditionat.ro/ poți să-ți alegi produsul cu cel mai bun raport calitate/preț/eficacitate/garanție. 
Pentru locuința mea, după ce m-am consultat, desigur, și cu un specialist ,,de-al casei”, am ales un aer conditionat  9000 BTU Daikin pentru că menține pe tot parcursul anului în locuință o temperatură ideală. Aceste aparate sunt eficiente energetic, performante și ușor de utilizat. Panoul plat și modern m-a atras de la prima vedere iar funcțiile sale și prețul extrem de rezonabil au făcut ca alegerea aparatului de aer condiționat perfect pentru locuința mea să nu mai fie o alegerea chiar așa de grea.
Dacă aceste însușiri se potrivesc la fix și dorințelor tale, iată și câteva caracteristici ale aparatului:
- panoul frontal plat, rezistent, potrivit oricărui tip de interior;
- funcția de baleiere pe vericală distribuie uniform fluxul de aer și temperatura în întreaga cameră;
- ceasul în format de 24 de ore oferă o mai mare flexibilitate pe parcursul zilei;
- funcționalitatea silențioasă pentru confort sporit.
Nu-i așa că vă doriți și voi aer necondiționat pe toată perioada verii?! Acum știți și unde să găsiți soluția împotriva căldurii.

Niciun comentariu: