sâmbătă

La mare cu rucsacul în spate



Oriunde te-ai duce, la mare, la munte sau la petrecerile în aer liber, vara aceasta Zorile îți asigură o prezență remarcabilă!

Zorile Store este o rețea de magazine offline și online care livrează rapid cele mai noi colecții de la branduri precum Puma, Northland Professional, Skechers, Vans, Le Coq Sportif, New Era, Lacoste, Ipanema și multe altele. Online, Zorile oferă o experiență unică de cumpărare prin vizualizarea 360 a tuturor produselor sale. Poți observa detaliile pe site chiar mai bine decât la raft. Am devit fan Zorile de la prima vizită, când ne-am întâlnit la Neptun, în 2007. M-au atras în primul rând promoțiile și producătorii de marcă de la care comercializează. În fiecare an abia așteptam să vină vara, să mergem la mare și să-mi vizitez magazinul preferat. Mare mi-a fost bucuria când i-am găsit și online, prin 2011! 
Călătoritul cu rucsacul este modul meu preferat de a spune ,,eu am plecat, nu-mi mai pasă de nimic!”. Pentru mine ,,rucsăcitul” nu este o fiță. Iubesc fiecare pas - îndesatul lucrurilor, umplerea fiecărui buzunăraș și apoi, strângerea chingilor laterale, ca să pară mai suplu. Ce păcat că nu sunt dotată și eu cu astfel de chingi! 
Nu îmi închipui nicio călătorie, la mare sau la munte, fără bătrânul meu rucsac, pe care l-am găsit la un super preț, tot la Zorile. Știți că iubesc promoțiile și știu unde se află cel mai bun preț la orice produs. 
Anul acesta Zorile a pregătit o campanie foarte interesantă: orice produs cumpărat până pe 21 august te poate trimite la Vama Veche, împreună cu 7 prieteni, în cel mai cool loc de camping - Sandalandala , în perioada 26-29 august.
Eu cu siguranță voi fi acolo pentru că fericirea înseamnă să faci și să ai parte în fiecare zi de lucrurile care-ți plac, fără să aștepți prea mult. Și doar de asta s-a inventat Zorile!
Să ne fie rucsacul ușor, deci!

Niciun comentariu: