sâmbătă

Cei mai buni instalatori recomandă EVIVO
http://evivo.ro

Luna trecută am avut o urgență - s-a dus pe copcă dușul! Pentru că toți instalatorii pe care i-am sunat erau ocupați, am apelat la nimereală un număr al unui instalator, găsit de ,,tata Google” pe net. Spre marea mea surprindere, nenea a ajuns destul de repede (ceea ce mie mi s-a părut extrem de dubios și m-a pus serios pe gânduri ... (dacă nu are de lucru, sigur nu face treabă bună nici ăsta); doar sunt pățită - de-a lungul timpului am întâlnit mai mulți nepricepuți decât meseriași adevărați. Instalatori bătrâni și cu experiență, instalatori cu acte sau fără, atât de pricepuți că la o casă ca a mea, cu instalații de irigare gazon și altele...aveam nevoie de ei cel puțin o dată pe lună (fie în casă, fie în grădină, fie la centrală). Și ori nu făceau treabă ca lumea, ori plecau fără să termine și nu mai răspundeau la telefon...Plus că aveau și niște prețuri uriașe.
Spre surprinderea mea omul ăsta când a sosit nu a vrut nici cafea, nici măcar o țuică, (că venea după drum) ... doar a constatat rapid, s-a dus singur după accesorii de baie și tot ce mai avea el nevoie pe acolo. Îmi doream niște baterii și accesorii retro și mi-era teamă că nu va găsi ce-mi doream; spre surprinderea mea chiar a venit cu ceva frumos, la un preț bun și fără să lungească vorba a fost gata în mai puțin de-o oră. Știți de ce mi-era teamă în tot acest timp!? De cât va cere pe lucrare - că muncea prea bine, curat și cu atenție, față de cum lucrau ceilalti meșteri pe care-i avusesem eu până atunci. Atunci am văzut și eu cum lucrează un adevărat instalator și cum arată o lucrare făcută ca la carte. Și ... surpriză! prețul a fost mai mult decât decent. 
Și pentru că mai aveam și altele de reparat, atât în baie, cât și la bucătărie, tot el mi-a refăcut aproape toată instalația și nici n-am mai avut probleme unde a pus sau a schimbat el ceva, fără cafele, fără răcoritoare și cu un preț sub alți ,,meseriași” pe care i-am cunoscut în trecut. 
http://evivo.ro/seturi-si-paneluri-de-dus.htmlhttp://evivo.ro/seturi-si-paneluri-de-dus/paneluri-dus-hidromasaj/panel-dus-hidromasaj-loira-negru.htmlȘi tot el mi-a recomandat EVIVO, un magazin online care asigură garanția cumpărării unor produse de calitate superioară, garantate de branduri de top - chiuvete și accesorii, baterii sanitare de baie și bucatarie - seturi complete, produse originale cu garanții extinse.  Tot la sugestia lui, de aici mi-am luat paneluri (panouri) de dus cu hidromasaj, pentru ambele băi. Am ales paneluri Loira negre, superbe, cu trei funcții: duș de mână, duș superior și hidromasaj. Mă bucur că l-am ascultat pe meșter pentru că acum îmi dau seama că panelurile de duș pot înlocui cu succes cabinele de duș cu hidromasaj, oferind aceleași beneficii cu investiții inițiale semnificativ reduse.  
Și pentru bucătărie tot el mi-a recomandat și montat luna aceasta noua chiuvetă. Am stat în dubii la început - nu știam ce să alegem: o chiuveta bucatarie granit, cum îmi doream eu; sau o chiuveta bucatarie compozit, cum își dorea soțul meu. Meșterul ne-a arătat avantajele și dezavantajele ambelor produse și împreună am ales-o pe prima. Acum toți prietenii-mi spun că am o bucătărie de fitze, deși n-am schimbat decât chiuveta. :D 
Pentru luna viitoare (că nu e disponibil instalatorul acum) ne dorim să montăm și câte un ventilator casnic axial cu montaj pe perete, cu plasă pentru insecte, atât în bucătărie, cât și în băi. Tot la sugestia prietenului nostru, instalatorul, desigur.
Concluzia: mai sunt și instalatori buni și cu bun-simț...chiar și în București.

Niciun comentariu: