marți

Viața la înălțime

,,Viața e scurtă, tocurile tale nu ar trebui să fie!”
- Brian Atwood

Sunt îndrăgostită de pantofii cu toc. Am pantofi de toate formele și în toate culorile, cu tocuri înalte, subțiri, medii sau platforme. Sunt modele frumoase și atrăgătoare menite să ne facă să fim frumoase și să ne simțim extraordinar în fiecare zi. După părerea mea, pentru femei, tocul, indiferent de mărime, este esența feminității. Pentru că tocurile nu fac neapărat o femeie mai frumoasă ci doar o pun în valoare; femeia pe tocuri știe că are o anume superioritate astfel și e capabilă de mai multă putere în fața obstacolelor vieții; tocurile înalte având același efect ca și rujul roșu pentru zilele negre. Femeia pe tocuri este cea de care te poți îndrăgosti fără să vrei, la prima vedere! 
Purtând tocuri te simți puternică, optimistă și extrem de sexy. Că doar de aceea avem în garderobă atâtea modele frumoase, atrăgătoare - zeci de pantofi cu tocuri amețitoare care fac ca picioarele noastre să arate atât de bine!
,,Pantofii sunt doar un piedestal. Ce mă interesează, este puterea femeii care îi poartă.”- Christian Louboutin
Mie-mi plac pantofii roșii și sunt convinsă că sunt o piesă ,,must have” în garderoba oricărei femei, oferind un aer îndrăzneț oricărui outfit, indiferent de stil și de ocazie. Un simbol al feminității și al sex-appeal-ului, seducătorii pantofi roșii pot fi vedete în orice ținută, doar trebuie să avem mare grijă să nu facem combinații cromatice îndrăznețe dacă vrem doar să atragem atenția asupra lor. 
Și-mi place că Mihaela Rădulescu are cam aceeași părere despre pantofii roșii:
,,Poate că n-au subtilitate, dar au farmec.
Poate că nu merg la orice ținută, dar sunt bine primiți oriunde.
Poate că nu-ți vine să-i cumperi, dacă mai există același model în culori care-ți plac mai mult, dar trebuie! Un pantof roșu e vital în garderoba oricărei femei și, dacă nu exagerezi cu alte culori suprapuse în același contex, poți să te duci foarte departe cu ei...”
Ce culoare au pantofii voștri preferați?

Cu acest articol particip la concursul pentru bloggeri organizat de FashionUp.ro cu ocazia Zilei Naționale a Femeilor #PeToc. Premiul constă în 12 perechi de pantofi cu toc. În perioada 14-21 septembrie, pe www.fashionup.ro toată încățămintea cu toc are 20% extra-reducere!

Niciun comentariu: