luni

O comandă de nota 10

Vreau să mă laud cu ultima comandă de pe SheIn. A venit, într-adevăr cam greu, e vorba de vreo doua luni întârziere, față de alte comenzi (cel mult 3 saptamani) si la posta vamala, ce m-a cam pus pe drumuri. M-a prins cu această comandă exact în perioada când au hotărât să nu mai facă livrări în România. Sincer, eu îmi cam luasem gândul de la colet, deși plata fusese făcută integral, nu din puncte. Îmi părea rău, dar cu cine să mă cert... Le-am scris o singură dată, prezentându-le întreaga situație și m-au asigurat că voi primi coletul cât de curând. Am crezut, însă, că sunt doar vorbe...
Ca să nu ma mai lungesc... vă arăt ce conținea coletul: Un costum de baie, o pereche de ochelari si o bluzita extrem de draguta.
Bine...acestea erau pentru vara ce tocmai a trecut, dar eu o să le port cu drag si vara viitoare. :D 

la un super pret de $12,99
Costumul de baie este superb, material cu intarituri, de calitate, marimea se potriveste perfect- sunt foarte multumita de achizitie.







la doar $7,99
Ochelarii de soare i-am luat pentru fetita mea, sunt moderni si arata foarte bine, chiar daca in poze arata cam ciudat.






cu doar $7,99
Bluza este vaporoasa, culorile se potrivesc de minune, nu este elastica. Imi place foarte mult!







Transportul prin posta este gratuit pentru toate comenzile care depasesc $30  iar in cazul in care valoarea este mai mica se plateste $15 in plus. Este de preferat sa te incadrezi aici, dar sunt  si zile cu transport gratuit si poti comanda orice, indiferent de valoarea produsului/elor. Cand faceti shopping de pe SheIn, este bine sa vedeti daca produsul ales are recenzii pozitive, daca exista folografii ale cumparatoarelor și sa aveti in vedere si masurile indicate in tabel. Eu am tinut cont de fiecare data de acestea si am fost multumita de calitatea produselor achizitionate.
Deja am bifat si alte articole pentru wishlist. Vreti sa le vedeti?! (pentru pantaloni va recomand sa va luati dupa numarul de centimetri din talie, nu dupa marime)
COME ON
YOU DESERVE IT
Take 40% OFF Over US$55       CODE:QU40
Take 45% OFF Over US$100     CODE:QU45
GO TO FIND YOUR UNIQUE STYLE FROM SHEIN
SHEIN, YOUR BEST CHOICE here: COME ON YOU DESERVE IT

Niciun comentariu: