joi

Geanta din piele - prietena mea

Motto: Bărbatul însurat 
își ține banii în geanta soției.

Se spune că poți găsi orice în geanta unei femei, lucruri folositoare și, de cele mai multe ori, nefolositoare. Mie-mi place să am în geantă tot ce-mi trebuie - parfumul preferat, rujul, rimelul sau fondul de ten, portofelul și caietul cu planificări, stick-ul, crema de maini sau oglinjoara fermecată și pachetul cu servețele, telefonul, sticluța cu apă și ochelarii de soare... Nu e întotdeauna ordine, dar găsesc de fiecare dată ce-mi trebuie în gentuța mea. Pentru că are grijă să am tot ce-mi doresc mereu, o iubesc la fel ca pe cea mai bună prietenă a mea.
Alături de pantofi, gențile sunt obsesia mea și niciodată nu cred că am destule. Îmi place să le asortez la ținute și le schimb deseori în funcție de dispoziție. Dacă-s fericită și-mi râde sufletul de vremea frumoasă de afară, cu siguranță voi avea cu mine o geantă roșie, galbenă sau verde, de să-ncapă toată frumusețea zilei în ea! 
Singurul lucru de care am grijă când îmi cumpăr o geantă este forma ei - trebuie, musai, să semene cu mine, măcar un pic, să aibă o formă măgulitoare pentru corpul meu; să fie potrivită, deci, siluetei mele. Nu mi se potrivesc gențile prea mici, întrucât contrastul dintre ele și ,,silueta” mea e vizibil. Neplăcut, desigur! 
Așa că aleg, de fiecare dată, genți supra-dimensionate, cu forme bine definite, aproape rigide, pentru a fi în echilibru cu formele mele. Și pentru că-mi plac imprimeurile, am numeoase genți mari, geometrice, ce-mi asigură în fiecare zi stropul de rafinament de care am nevoie.Multe din gențile mele sunt luate de pe www.totuldinpiele.ro. Aici găsești genti din piele de toate mărimile, formele și culorile la prețuri excelente. E imposibil să nu vezi aici o geantă care să te facă fericită, mai frumoasă și mai sigură pe tine, cumpărând-o! Sunt sigură că designul lor uimitor te va face să te îndrăgostești la prima vedere. Fie că dorești să cumperi o geantă elegantă, casual sau una tip rucsac, din piele sau lăcuite în culori pastelate, atrăgătoare, aici vei găsi cu siguranță modelul preferat, la cel mai bun preț.
Vizitează magazinul și nu vei regreta! Gama de genți de damă este extrem de variată și e imposibil să nu-ți atragă atenția vreuna din ele. Nu uita să-mi spui și mie ce model ai ales!

Niciun comentariu: