luni


TestArea te ajută să iei cele mai bune decizii!


Știu că-ți dorești cele mai noi gadgeturi de pe piață, pentru că ele ne fac viața mai frumoasă și totodată, mai ușoară. Dar știi mereu dacă acestea ți se potrivesc cu adevărat?! Știi unde să cauți informații despre produsul dorit și de unde să-l cumperi cu cel mai bun preț?
TestArea este o emisiune extrem de interesantă, cu și despre gadgeturi. Marius Călugăru, alias Blogatu.ro, este cel care face ca alegerea produsului preferat să devină extrem de simplă pentru tine. În cadrul acestor emisiuni sunt prezentate caracteristicile gadgeturilor și eficiența lor astfel încât putem afla dacă acele produse sunt potrivite nevoilor noastre și dacă merită achiziționate.
În cea mai recentă emisiune, TestArea #6, este prezentat, alături de camera de acțiune Evolio iSmart 4K și boxa Ultimate Ears Boom 2, smartphone-ul Allview X3 Soul PRO, care (wow!) m-a fermecat la prima vedere și la care voi visa cu ochii deschiși până îl voi avea. Simt că suntem perfect compatibili- eu și X3-ul Soul PRO!
Îmi place Allview, își consolidează, astfel, poziția între marii producători de telefoane mobile, reușind să aducă pe piață modele foarte reușite și de calitate superioară. Atât calitatea materialelor folosite cât și design-ul premium, fac ca Allview să fie un competitor de temut. Pe lângă toate aceste beneficii, cumpărătorul beneficiază și de un preț rezonabil. Acest caz particular se aplică și în cazul modelului la care eu visez și care poate fi achiziționat sub prețul de 2000 de lei.
Allview X3 Soul PRO este un smartphone unibody realizat din aluminiu, care are numai 7 mm. grosime și o greutate de 144 de grame. Are carcasă metalică, un display foarte bun, cu tehnologia curbată 2,5D, a căror strălucire contrastează plăcut cu spatele mat, procesor puternic, baterie foarte mare, cameră foto optimizată și tot felul de tehnologii noi. Cum să nu-l îndrăgești?!
http://allview.ro/produse/telefoane/x3-soul-pro.html
X3 Soul PRO este echipat cu procesor Helio P10 Octa Core, care distribuie nucleele pe două frecvențe: 4 nuclee cu frecvența 1,95GHz și restul de 4 cu 1,15GHz. Smartphone-ul dispune de 4GB memorie RAM,64GB de stocare internă, plus slot de card de până la 128GB (pe un slot de SIM). E dual-SIM dar poate deveni single-SIM, dacă vrei card, neapărat. Camera foto este de 16 megapixeli cu tehnologie Laser focus f/1.8, cu o cameră frontală pentru poze selfie de 8 megapixeli. Platforma este Android 6,0, terminalul având senzor de amprentă pe butonul de power direct (se poate debloca doar cu amprenta, fără alte apăsări). Are tehnologie TDD și FDD pe ambele SIM-uri. Bateria integrată de 3000 mAh și modul special de economisire a energiei permite o autonomie destul de bună. Cel mai mult îmi place la interfața Allview ușurința cu care se pot lansa aplicațiile - scrii/desenezi prima literă pe ecran și aplicația dorită pornește imediat (cu un simplu ,,i” desenat pe ecran ai și deschis Instagram-ul, de exemplu).
Și pentru că-l vreau cât mai curând, aștept cu interes niște costuri mai atractive în perioada imediat următoare- Black Friday, sfârșit de an, sau poate mi-l vede Moșu/ pe wishlist, etc. 

Niciun comentariu: