miercuri


Și tare mi-o fost drag Miodrag...


Anul acesta, România este prima țară care întâmpină Trofeul UEFA Champions League, cel mai mare simbol internațional de performanță sporivă, în drumul său prin Europa. Ambasadorii oficiali ai UEFA League Trophy Tour în România sunt Claude Makelele- star al fotbalului internațional și Miodrag Belodedici, legenda fotbalului românesc.
UniCredit, Banca Oficială a UEFA Champions League pregătește o experiență unică pentru români - un muzeu de fotbal pe roți, un spațiu de distracție și excelență pe două nivele. Primul nivel pentru jocuri virtuale de fotbal împotriva legendelor UEFA iar al doilea nivel este locul meu preferat, pentru că aici se va afla TROFEUL.
Fanii fotbalului sunt așteptați în 3 mari orașe:
- în Iași pe 1 septembrie, în fața Palatului Culturii, între 12.30 și 20.00;
- în Bacău pe 14 septembrie, str. Republicii 185 (în parcarea magazinului Dedeman), între 15.00 și 22.00;
- în București, pe 17 septembrie în piața George Enescu, între 10.00 și 22.00 și pe 18 septembrie în Băneasa Shopping City (în zona fântânii interioare) între 11.00 și 22.00.
După ce va bucura fanii români, Trofeul va ajunge în Serbia, Bosnia, Herțegovina, Croația și Ungaria. Până în prezent Trophy Tour a vizitat 37 de orașe diferite din 16 țări europene, fiind vizitat de peste 600.000 de fani care au făcut peste 190.000 de poze cu Trofeul și ambasadorii oficiali. 
Ca să te simți și tu cu adevărat campion, descoperă sentimentul pe care l-au trăit legendele UEFA Champions League când au câștigat cel mai important trofeu de fotbal din lume și află cum poți să fii și tu cât mai aproape de performanță. Ambasadorii oficiali UniCredit pentru UEFA Champions League Trophy Tour sunt:
Claude Makelele este un star al fotbalului francez, cel mai bun mijlocaș defensiv în fotbalul englez. A câștigat Trofeul UEFA Champions League cu Real Madrid, în campionatul din 2001-2002.
Miodrag Belodedici este singurul român care a câștigat Trofeul UEFA Champions League de două ori- în sezonul 1985-1986 cu Steaua București și în sezonul 1990-1991 cu Steaua Roșie Belgrad.
Ambasadorii vor fi disponibili pentru sesiuni de autografe în toate orașele în care va ajunge Trofeul, doar în prima parte a evenimentelor publice, așa că vă rog să vă așezați, frumușel, în spatele meu, la prima oră a dimineții. Eu vreau să câștig meciul virtual de fotbal cu Makelele și-mi doresc enorm un selfie cu Miodrag, că tare mi-o fost drag când eram o copilă doar și el ditamai campion la Steaua!!!

Cu cine vă doriți să jucați un meci de fotbal virtual? 

Niciun comentariu: