sâmbătă


Unde găsim cele mai bune mașini de închiriat?

Și care sunt firmele de închirieri auto cu cele mai bune prețuri!?

Iarna este una din cele mai periculoase perioade din an pentru șoferi, în special pentru cei neexperimentați. Iarna se poate forma polei pe carosabil, acesta devenind extrem de periculos, dacă mașina nu este echipată corespunzător. 

Când am auzit că fiica mea vrea să petreacă Crăciunul și Revelionul la munte și știind că mașina noastră nu prezintă siguranță 100% în condițiile descrise mai sus, m-am gândit să-i închiriez o mașină. Oricum mașina personală reprezintă o opțiune destul de costisitoare, mai ales în perioada anotimpului rece. Și, oricum, fiica mea are nevoie de un mijloc de transport rapid, sigur și mai ales ieftin. Și ce poate fi mai ieftin pentru ea ca o mașină închiriată de mama!? Și, cum siguranța ei este pe primul plan pentru mine, o mașină de închiriat este, deci, soluția ideală pentru amândouă.

Am început să caut o firmă de închirieri auto specializată, cu tarife acceptabile și care oferea ajutor calificat, în cazul oricăror probleme ivite pe drum. Este evident că-mi doream o mașină bine întreținută, nu foarte scumpă și servicii de calitate din partea firmei de rent a car. Internetul mi-a fost de mare ajutor pentru că am putut vedea ce tarife au toate firmele rent a car București (ea aici locuiește), dar și părerile clienților care au mai închiriat mașini de la firmele respective. Am ales o companie românească de închirieri auto, prezentă pe piață încă din 2012 cu o flotă auto cu peste 20 de modele - AMS Rent a car.
După ce am hotărât de unde voi închiria mașina, am luat legătura prin telefon cu un reprezentant de la firma de închirieri auto și el m-a îndrumat cu amabilitate spre pașii ce trebuia să-i urmez. Aveam, desigur, și varianta rezervării on line dar eu prefer mai degrabă prima variantă, cea clasică. Tot agentul firmei mi-a recomandat să închiriez mașina pentru o perioadă mai mare de timp, deoarece prețurile sunt mai mici. Oricum, fetei mele îi trebuia mașina și după Revelion. Bineînțeles că aveau servicii de închirieri mașini și pe perioade scurte și medii, dar mie-mi convenea mai mult oferta pe o perioadă mai lungă. 

Cu ajutorul unei mașini închiriate sunt sigură că fata mea se va bucura de vacanța de iarnă, fără multe bătăi de cap și cu prețuri extrem de bune. Am remarcat că este o adevărată afacere să închiriezi mașini, e mult mai convenabil și confortabil așa, deoarece poți opta pentru diferite modele, în funcție de evenimentele la care participi (o mașină mică și compactă pentru petrecerile de week-end cu prietenele, la mare; sau una încăpătoare cu porbagaj mare, pentru un concediu, cu familia; poate una mai selectă pentru un eveniment special: o nuntă, un botez, etc.) Dacă te gândești mai bine, e chiar eficient să închiriezi o mașină, ori de câte ori dorești, pentru că faci economie și de timp și de bani; și-ți vei da seama că, în timp, e o afacere super-avantajoasă!

Niciun comentariu: