luni

EDOTEC - super tehnologia din mașina mea


Edotec este cel mai diversificat magazin online de ICE (In Car Entertainment) din România, cu peste 3500 de produse și pentru că sunt importatori direcți, aici găsim și cel mai corect preț. 
De ce vă spun toate acestea?!
Pentru că de când șofez, nu m-am simțit atât de bine în mașină! Fiica mea se săturase să mă audă mereu că mă plâng- ba că nu  pot răspunde la telefon în mașină, ba că uit de fiecare dată drumul până la facultate și ocolesc tot Bucureștiul până ajung la ea, în centru, ba că mă chinui o jumătate de oră până parchez, chestii din acestea... Recunosc că mă plângeam destul de des, dar asta pentru că-mi doream foarte mult un ajutor în mașină, așa cum avea și prietena mea. Până la urmă am primit ce mi-am dorit, de ziua mea: un gadget super-cool - o navigație auto cu foarte multe opțiuni multimedia și interconectare cu sistemele mașinii. Vă spun sincer, dacă vreți să vă măriți gradul de confort și accesibilitate din mașină, Edotec are soluții pentru a întâmpina și cele mai exigente nevoi. 
Să vă spun de ce și prietenii mei au ales tot gadget-urile de la Edotec:
  • au o gamă variată de produse;
  • au produse disponibile în stoc, cu livrare în maxim 2 zile;
  • îți asigură suport tehnic pentru instalare sau orice fel de întrebări privind produsele comercializate;
  • au garanție 24 de luni pentru majoritatea produselor;
  • absolut toate produsele comercializate sunt testate;
  • achiziționarea cu factură și
  • livrare gratuită pentru majoritatea produselor.
Cel mai mult mă bucur că dacă se întâmplă să mai rămân înzăpezită, ca anul trecut, în drum spre casă, cu siguranță nu mă voi mai plictisi în mașină. Acum am internet, android, radio, touchscreen capacitiv 7”, bluetooth, usb player, sd card, putere audio de 4x45. Acest gadget nu este recomandat celor pentru care radio-ul este principala sursă audio, ci iubitorilor de multimedia, internet și Android. Și ca să mă laud, vă mai enumăr doar câteva din funcțiile acestui gadget:
1. conector CAN-BUS pentru integrarea comenzilor de pe volan, a computerului de bord, a senzorilor de parcare și afișare de informații multimedia pe acranul FIS din bord. 
2. Sistem de operare Android 4.4.4- cip puternic incorporat, control principal RK RK3188 (frecventa 1,6GHZ 4-Core), hard disk de 16 G, memorie RAM de 1 G, experiență funcțională.
3. Ecran capacitiv multi-touch - sistemul de operare folosește ecranul capacitiv moulti-touch cu o sensibilitate excelentă. Timp de măsură mic, operațiune dintr-un singur pas; ecranul răspunde îndată la orice punct, rând sau tragere.
4. Sistem dual de operare- Schimbă între ele sistemele Wince și Android după cum îți dorești, pentru a îndeplini toate cerințele.
5. Rezoluție înaltă de 1024*600px- imaginea clară este afișată perfect.
6. Aplicații de screen mirroring Miracast & Airplay- monitorul HD mai mare oferă o vizualitate mai bună și mai ușoară a hărților, imaginilor și a video-urilor. Datele sunt transmise prin Wi-Fi, făcând posibilă primirea și transmiterea video-urilor, melodiilor, fotografiilor, etc. de pe smartphone pe ecranul navigației. (Acum voi găsi cu siguranță calea cea mai bună spre centru).
7. Wi-Fi incorporat, mă pot conecta oricând la internet, pot folosi aplicații de comunicare-email, fax, conferințe, VOIP telefonie, download, jocuri de rețea, aplicații în rețea într-un mod rapid și stabil. (Am rezolvat și problema cu conferința, domnule director, desigur!!!)
8. Preluare agendă telefonică prin fucția Bluetooth- apeluri hands free și muzică prin Bluetooth, căutare incorporată automată a contactelor în agenda tefonică, sincronizarea agendei telefonice de pe mobil cu dispozitivul; suportă apeluri din lista de email-uri importată; suportă deconectarea automată după ștergerea agendei telefonice; sincronizarea  agendei telefonice cu limba telefonului mobil; suportă apeluri de grup. (Ce-ți mai poți dori în plus, oare?!)
9. DVR pentru mașină- pornire automată a video-ului HD full time, volum ridicat de stocare, card standard de 4 Gb, video multi-mode: computer, televizor, telefon mobil. (Sfat: dacă vreți să ascultați muzică în tihnă când aveți copii în mașină, nu le arătați niciun desen animat, niciodată. Pe mine n-a avut cine să mă învețe și acum știu pe de rost toate animațiile cu Power Puff Girls).
10. Sistem de parcare inteligent- intrare video pentru camera de mers cu spatele, percepție precisă asupra drumului din spate, întoarcere la fel de confortabilă precum înaintarea... mai sigură și mai convenabilă, configurare inteligentă la comutarea în marșarier, sistemul va cupla automat camera de marșarier, prin suport total la parcare, funcție boot, cameră digitală cu rezoluție mare (toate aceste funcții făcute special pentru cele ca mine, cu siguranță). 
Și-uite-așa am devenit eu o șoferiță model.

Mulțumesc, EDOTEC!

Articol scris pentru SuperBlog 2016

Niciun comentariu: