marți


1Dream Beauty Studio-alegerea perfectă


Săptămâna trecută a trebuit să mă duc la o ședință la clasa fetei mele, la liceul unde învață, în București. De obicei, când plec de acasă, din Oltenița, îmi iau o marjă de vreo jumătate de oră, ca să nu întârzii. Nu știu cum s-a întâmplat de data aceasta am ajuns în capitală cu vreo oră înainte de începerea ședinței. 
Ce-aș putea să fac eu o oră în București?! Ohooo, cât de multe aș face!!! Mai ales că era aproape de centru. ;)  Dar nu aveam decât o oră la dispoziție și nici nu-mi doream să merg prea departe de liceu, pentru că abia găsisem loc de parcare (bucureștenii știu despre ce vorbesc). 
Așa că am luat-o ușurel la pas prin împrejurimi, căutând un salon de manichiură sau cosmetică care să-mi îmbunățățească atât aspectul exterior cât și starea de spirit. 
Am găsit cu ușurință locația perfectă! De la prima vedere m-a atras aspectul impresionant al 1Dream Beauty Studio -ului. Am găsit aici un salon profesional dedicat în crearea de look-uri fabuloase, unice, cu servicii ireproșabile și o echipă de stiliști deosebit de talentați și amabili. 
Într-o atmosferă caldă și un cadru modern, cu o muzică plăcută, ambientală, în surdină, m-am bucurat de cele mai bune servicii și echipamente pentru înfrumusețare, în timp ce stiliști profesionaliști jonglau cu produse profesionale, oferindu-mi un machiaj de zi lejer, rapid și rezistent, fără ca tenul să fie deloc încărcat și o manichiură semipermanentă deosebită în doar câteva minute. Gama de culori foarte variată și oja specială, de calitate permite realizarea de modele, aplicarea de accesorii sau glitter, în funcție de preferințele fiecărui client (toate fiind numai produse de top).
1Dream Beauty Studio înseamnă seriozitate, calitate, profesionalism și grija pentru aspectul și încrederea de care ai nevoie. Acesta este locul unde m-am simțit cu adevărat răsfățată ca o prințesă.
Dacă aveți nevoie de un hair-stylist în Bucuresti vă recomand acest salon pentru că am observat că aici se folosește cea mai bună vopsea de păr profesională (Goldwell) și tehnici moderne cu opțiuni nelimitate dar și nuanțe îndrăznețe aplicate astfel încât să te reprezinte cel mai bine cu putință.

Niciun comentariu: