marți

Fashion 24 - Paradisul Vestimentar


Viitorul bate la poartă! Azi fiica mea împlinește 18 ani. Așteaptă cu nerăbdare această zi de foarte multă vreme, considerând-o deja o barieră ce o va despărți de copilărie. Toate visele ei începeau de ceva vreme cu ,,Atunci când voi fi majoră, o să...” Plănuia și visa cu ochii deschiși la marea zi de vreun an, cel puțin. 

Ești majoră! Închizi ochii și respiri independență, vrei să iei decizii și să faci alegeri de una singură, indiferent dacă sunt greșite; sunt alegerile tale de-acum. Știu că vrei să trăiești experiențe noi, să simți că ești liberă să-ți alegi singură calea. Să-mi fii fericită, copilă! 

Majoratul reprezintă un pas important în viața adolescenților și toți vor să sărbătorească într-un mod original și cât mai zgomotos cu putință. Majoratul este o sărbătoare a maturității care trebuie tratat cu seriozitate, dar și cu o doză considerabilă de amuzament. Până la urmă, sărbătoritul este un copil cu pretenții de adult, care are nevoie de îndrumare în viață, chiar dacă a căpătat dreptul la vot, peste noapte.

Tu ce cadou i-ai face fiicei tale la majorat?

Metoda cea mai simplă pentru ca fiica să nu-ți mai folosească toate lucrurile, este să-i cumperi și ei accesoriile preferate. Știu cât de mult s-ar bucura fata mea să primească o mega-trusă cu vreo sută de nuanțe de farduri de ochi, de obraz și multe, multe rujuri. Nu  trebuie să uit nici de unghiuțele ei drăguțe și îngrijite și o să-i iau, pesemne, și o trusă modernă de manechiură profesionistă, alături de un set de vreo 10 nuanțe de lac de unghii. Eu n-aș ști oricum la ce culoare să mă opresc.

Gândește-te că pentru tine, ca părinte, este ușor să alegi cadoul perfect pentru majorat. Dacă nimic din ce-am scris mai sus nu te-a atras în mod deosebit, hai să ne gândim la ceva care să dureze, pentru că toate produsele amintite mai sus sunt ,,consumabile”. Desigur că și eu vreau să-i dăruiesc ceva care să-i amintească de această zi toată viața, amintește-ți, deci, de fiecare dată când ți-a cerut ea bani și pentru ce; și execută-te! Va fi cel mai frumos cadou, te asigur! Fiica mea adoră rochiile, gențile și pantofii! Dacă și tu ai o fată care are aceeași pasiune, fă-i pe plac și alege rochii de zi în culorile ei preferate sau o pereche de pantofi (cu toc, desigur), o geantă drăguță, un colier...doar e femeie în toată firea de-acum, nu?!

De obicei, de unde își face cumpărăturile fiica ta?

Fata mea are un site preferat de unde-și cumpără mereu rochii- Fashion24. Chiar rochița pe care o va purta la acest eveniment important este tot de aici. De fiecare dată când vizitează site-ul, o încântă modelele diverse, materialele de calitate și nuanțele, iar pe mine, prețurile extrem de accesibile. Puteți verifica și voi, mai ales că acum au reduceri destul de substanțiale la majoritatea produselor. Fără să știe ea mi-am comandat și eu două rochii de seară - una pentru această frumoasă zi și cealaltă pentru noaptea dintre ani. Normal că cea de-a doua e roșie, doar mă cunoașteți! Ce spuneți de modelele alese? Ambele sunt din categoria XXL, iar cine spune că nu există rochii XXL elegante și sexy, nu știe că există Fashion 24 - paradisul vestimentar!

Niciun comentariu: