vineri


Terapiile cu sânge -
tehnici moderne de întinerire a pielii


Cei care mă cunosc știu că nu sunt o mare amatoare de tratamente de înfrumusețare la prețuri piperate și care promit câte-n lună și în stele. Pe bune! Eu n-am fost niciodată la cosmetică pentru tratament facial, exfoliere and stuff. Să nu se înțeleagă că nu le recomand, numai că, până acum, m-am descurcat singură, acasă. Ce mă fac însă acum, că, de câtiva ani, nimic nu mai dă rezultate și tenul meu rămâne încărcat, ridat, cu pete și alte imperfecțiuni, orice aș face?! 
O prietenă mi-a recomandat o ședință de terapie ce reprezintă o soluție la toate problemele tenului meu - Terapia Vampir, recomandându-mi și persoana potrivită care i-a aplicat acest tratament - Dr. Cristina Bejan, medic competent, responsabil și exigent, cu 20 de ani de experiență și de reușite în domeniu.

Ce este terapia Vampir? Cum se efectuează și care sunt beneficiile acestui tratament?

Mecanismul de recăpătare a sănătății și tinereții se găsește în corpul nostru, putând fi oricând declanșat prin diferite metode și terapii ingenioase. Printre acestea, la loc de cinste se află și tratamentul Plasmolifting cu plasmă proprie îmbogățită cu trombocite, cunoscut și sub numele de Terapia Vampir. Natura a ascuns secretul întineririi în sânge și de acum, acest secret poate fi scos la lumină prin Terapia Vampir. Această terapie constă în recoltarea factorilor de creștere trombocitari din propriul sânge și reintroducerea lor în țesutul subcutanat, stimulând astfel procesele de reparare celulară și de sinteză de colagen. Cei care se tem, ca și mine, de bisturiu și de injecțiile cu substanțe dubioase care în timp le pot afecta sănătatea și frumusețea pielii pot acum apela la soluții naturale de întârziere a îmbătrânirii pielii. Oricum, este știut faptul că inovațiile din estetică nu bat pasul pe loc iar esteticienii concep diverse terapii de înfrumusețare pe bandă rulantă.
Injectarea propriului sânge pentru a stimula sinteza de colagen și elastina este una dintre cele mai apreciate metode de întinerire a pielii, deși această metodă pare mai degrabă un scenariu desprins din filmele de groază. Terapia Vampir a devenit în scurt timp de la lansare preferata vedetelor, înlocuind cu brio injecțiile cu acid hialuronic la care acestea apelau pentru a estompa ridurile și cicatricile post-acnee sau pentru atenuarea cearcănelor și îmbunătățirea fermității tenului, având efect de lifting facial.

Unde se poate realiza acest tratament? 

Prietena mea mi-a recomandat Mirrors Beauty Salon, care a lansat încă din 2015 servicii de estetică medicală. Au venit pe piață cu un nou concept holistic prin care servesc nu doar frumusețea, ci și sănătatea, considerând, pe bună dreptate, că cele două au valoare numai împreună. Această metodă care se desfășoară la Mirrors Beauty are un preț accesibil pentru piața românească și aceleași rezultate în comparație cu alte tehnici mult mai scumpe.
Echipa de profesioniști condusă de dr. Cristina Bejan, medic primar de chirurgie plastică și medicină estetică, asigură tuturor clienților săi o adevărată sursă de regenerare, o oază de liniște și relaxare, de recăpătare a tonusului și a zâmbetului și prin diferite alte servicii. Mirrors îți propune, așadar, să alegi antrenamente pentru remodelare corporală și eliminarea celulitei, dar și creșterea masei musculare cu ajutorul electrostimulării musculare cu tehnologia JustFit, cea mai nouă și cea mai sigură cale de a obține rezultate rapide (4 ședințe a câte 20 de minute sunt suficiente pentru ca rezultatele să se vadă și să-ți dorești mai mult).
Și tu îți dorești să scapi de celulită cât mai repede?! 
Lasă specialiștii de la  Mirrors să se ocupe de tot: au pachete de remodelare și tonifiere care combină cele mai eficiente și rapide metode pentru ca noi să arătăm mai bine. 
Ne vedem la Mirrors, prieteni!!!

Niciun comentariu: