duminică

Aero Detailing-curatare premium pentru automobilul tau

Hai să ardem ceva benzină și să vă povestesc despre Aero Detailing...

Este destul de clar că există pe lume două tipuri de persoane: unii care consideră mașina doar un mijloc de a ajunge dintr-un punct într-altul și restul, noi ceilalți, care admirăm mașina din toate unghiurile și ne bucurăm de fiecare centimetru în jos al caroseriei, noi, cei care putem aprecia reducerea vizibilității farurilor, care apreciem un ștergător schimbat care dă bine pe caroserie, noi cei care stăm până-n zori pe forumuri pentru a găsu stretegii și metode care să ne facă mașina așa cum am visat, noi cei care ne chinuim, strângem bani pentru performanță și întreținere. Desigur, mulți vor zice că exagerăm, că este doar o mașină- ei, bine, cel puțin pentru mine, nu e o simplă mașină, este vorba despre mașina MEA!
De câte ori n-am visat că cineva îmi zgârâia caroseria, că-mi fura casetofonul sau mai știu eu ce altă grozăvie; săream din pat, mă uitam pe fereastră și, dacă era cineva pe stradă, de cele mai multe ori, coboram scările ca titirezul până-n parcare să-l prind pe ,,nebun” asupra faptului. Și să știți că nu exagerez cu nimic. Și nu s-a întâmplat doar o singură dată! Asta numai pentru că-mi iubesc foarte mult mașina!
Săptămâna trecută chiar am avut un episod tare neplăcut: trebuia să mă duc la o întâlnire foarte importantă și cam eram în întârziere. Când ajung în parcare era să nu-mi recunosc mașina- era cam 3/4 acoperită cu găinaț de porumbei. Mă învârt pe lângă ea, speriat, încercând să șterg cu o batistă câteva pete mai mari de pe parbriz. Bineînțeles, am reușit să întind gunoiul ăla mai mult! Eram terminat! Și ședința, poate și job-ul, hai, treacă-meargă,...dar mașina mea, cum repar eu nenorocirea asta!? Cred că dacă găseam o soluție, eram în stare să omor toți porumbeii din lume! 
Dar, ia stai!











 O soluție am zis!?
Și mi-a venit ideea salvatoare!
Știam că prietenul porumbeilor ăștia are niște soluții magice pentru curățat! Mașina lui e, doar, cea mai curată din cartier! Și-a ajutat toți vecinii, de ce nu m-ar ajuta și pe mine?! (poate că nu m-a auzit când i-am maltarat verbal porumbeii). El trebuie să știe ce să facă ca să-mi curețe mașina rapid, mai ales că el e singurul care hrănește înaripatele astea!
Prietenul la nevoie se cunoaște! A venit doar în câteva minute cu o trusă fermecată- MINI 6 TRAVEL KIT. A scos din ea câteva tubulețe și-a început să pufăie ușor din loc în loc și să șteargp, mai degrabă să mângâie mașina cu niște MANUSI MICROFIBRA ideale pentru curățarea manuală a mașinii mele. Ăsta e într-adevăr un mare profesionist! Îl cheamă Victor, dar toți îi spun Aero, de la produsele astea minunate pe care le recomandă de fiecare dată. Băiatul ăsta umblă cu tubulețele ca și cum ar fi niște diamante. Și, dacă mă gândesc bine, la câtă treabă bună fac produsele astea și eu aș umbla la fel cu ele. Mi-a promis că-mi ia și mie un kit, să fiu pregătit pentru data viitoare. Și eu i-am promis că am să-i las porumbeii în pace, desigur...
Întîlnirea a fost un succes, am semnat noua tranzacție și, la plecare, partenerul meu mi-a făcut cea mai mare bucurie: mi-a lăudat mașina și a dorit să știe ce soluții de curățare folosesc. Pentru că nu știam mai nimic despre aceste produse, i-am spus doar că este vorba despre Aero Detailing, dar se pare că el știa deja totul despre acest brand. Când mi-a spus că și el folosește aceste produse, mi-am dat seama cât de mult îmi neglijasem mașina până acum. Am hotărât să citesc totul despre aceste produse minune și să pot ajuta și eu cu un sfat sau o idee dacă cineva este în impas.
Cu siguranță acum știți care sunt cele mai bune produse cosmetice și de întreținere pe care să le folosiți pentru ca mașina voastră să strălucească de curățenie!

Niciun comentariu: