duminică

Aero Detailing- curățare premium pentru automobilul tău


Hai să ardem ceva benzină și să vă povestesc despre Aero Detailing...

Este destul de clar că există pe lume două tipuri de persoane: unii ce consideră mașina doar un mijloc de a ajunge dintr-un punct într-altul și restul, noi ceilalți care admirăm mașina din toate unghiurile și ne bucurăm de fiecare centimetru în jos al caroseriei, noi, cei care putem aprecia reducerea vizibilității farurilor, care apreciem un ștergător schimbat ce dă bine pe caroserie, noi cei care stăm până-n zori pe forumuri pentru a găsi strategii și metode care să ne facă mașina așa cum am visat, noi cei care ne chinuim, strângem banii pentru performanță și întreținere. Desigur, mulți zic că exagerăm, că este doar o mașină - ei, bine, cel puțin pentru mine nu e doar o simplă mașină, este vorba despre mașina mea! 
De câte ori n-am visat că cineva îmi zgârâia caroseria, că-mi fura casetofonul sau mai știu eu ce grozăvie; săream din pat, mă uitam pe fereastră și dacă era cineva prin apropiere, de multe ori coboram scările ca titirezul până jos, să-l prind pe ,,nebun” asupra faptului. Să știți că nu exagerez deloc! Și nu s-a întâmplat doar o dată! Asta numai pentru că-mi iubesc mașina!

Săptămâna trecută chiar am avut un episod neplăcut: trebuia să mă duc la o întâlnire importantă și cam eram în întârziere. Când ajung în parcare era să nu-mi mai recunosc mașina - era cam 3/4 acoperită de găinaț de porumbei. Mă învârt pe lângă ea, speriat, încercând să șterg cu o batistă câteva pete de pe parbriz. Bineînțeles, am reușit să întind gunoiul ăla mai mult! Eram terminat! Și ședința, poate și job-ul, hai treacă, meargă... dar mașina mea, cum să repar eu nenorocirea asta? Cred că dacă atunci găseam o soluție, eram în stare să omor toți porumbeii din lume! 
Opa! O soluție?!?

Și mi-a venit ideea salvatoare! 
Știam că prietenul meu cel mai bun are niște soluții magice pentru curățat! Mașina lui e, doar, cea mai tare din cartier! Și-a ajutat toți vecinii, de ce nu m-ar ajuta și pe mine? El trebuie să știe ce să facă ca să-mi curețe mașina rapid, mai ales că el e cel care hrănește înaripatele astea.
Prietenul a venit în doar câteva minute cu o trusă fermecată - MINI 6 TRAVEL KIT. A scos din ea câteva tubulețe și-a început să pufăie din loc în loc și să șteargă, mai degrabă să-mi mângâie mașina cu niște MĂNUSI MICROFIBRA ideale pentru curățarea manuală a mașinii mele. Nu vă mint, dar în câteva minute mașina mea era ca nouă! Ăsta e într-adevăr mare profesionist! Îl cheamă Victor, dar toată lumea-l strigă Aero, de la produsele astea minunate pe care le folosește de fiecare dată. Băiatul ăsta umbla cu tubulețele ca și cum ar fi niște diamante. Și, dacă mă gândesc eu bine, la câtă treabă bună fac produsele astea și eu aș umbla la fel cu ele. Mi-a promis că-mi ia și mie un kit, să fiu pregătit pentru data viitoare. Și eu i-am promis că am să-i las porumbeii în pace, desigur... 
Întâlnirea a fost un succes, am semnat noua tranzacție și, la plecare, partenerul meu mi-a făcut cea mai mare bucurie: mi-a lăudat mașina și a dorit să știe ce soluții de curățare folosesc. Pentru că nu știam mai nimic despre aceste produse, i-am spus doar că este vorba despre Aero Detailing, dar se pare că el știa deja totul despre acest brand. Când mi-a zis că și el folosește aceste produse, mi-am dat seama cât de mult mi-am neglijat mașina până acum. Am hotărât să citesc totul despre aceste produse-minune și să pot ajuta și eu cu un sfat sau o idee dacă cineva este în impas.
Cu siguranță acum știți care sunt cele mai bune produse cosmetice și de întreținere pe care să le folosiți pentru ca și  mașina voastră să strălucească de curățenie!

Niciun comentariu: