sâmbătă


La Mirrors Beauty Salon găsești tratamente estetice de lux accesibile oricărei femei


Cine nu ar dori buze seducătoare, un zâmbet perfect și un ten fără riduri?! Mirrors Beauty Salon e un prietenul adevărat, pentru că e hotărât să investească în frumusețea ta!
Buzele pline, perfect conturate sunt asociate cu tinerețea și frumusețea de sute de ani, în toate culturile, fiind simbol al feminității și senzualității. Dintotdeauna am considerat că am buzele subțiri și zâmbetul meu nu e întotdeauna atrăgător din această cauză. În acest moment există o largă varietate de mărire a buzelor, începând de la cele temporare cu acid hialuronic până la cele permanente cu implanturi de silicon sau transplantul de grăsime proprie (lipofilling).
Soluția perfectă pentru mine ar fi mărirea și modelarea buzelor cu acid hialuronic. Acesta există în mod natural în toate organismele vii fiind o componentă universală a spațiului dintre celulele țesuturilor organismului (spațiul extracelular). Principala sa funcție este de a reține apa și de a-și mări volumul putând astfel corecta ridurile. Această procedură de mărire a buzelor este concepută doar pentru a face buzele mai atractive prin definirea și mărirea acestora. Vârsta, ereditatea și alți factori ce țin de stilul de viață (cum ar fi fumatul, alimentația necorespunzătoare), pot contribui la subțierea buzelor și ridarea acestora. Și cine nu-și dorește netezire și un plus de volum pentru buzele sale? Recunosc că n-am apelat până acum la această metodă din cauza prețului exagerat, după părerea mea, la saloanele pe care le-am vizitat până acum. 
Nici nu-mi venea să cred despre ce prețuri vorbea prietena mea care și-a rezolvat aceeași problemă, într-un salon cochet, cu o echipă de profesioniști condusă de dr. Cristina Bejan chirurgie plastică Bucuresti, și unde nimic nu se petrece la întâmplare, ci totul poartă amprenta seriozității, implicării și competenței întregii echipe. 
Și n-a fost vorba doar de o singură procedură, fata asta a apelat și la terapia-vampir-Dracula - o metodă foarte apreciată pe scară largă de medicii și pacienții din multe țări. De fapt, v-am mai povestit și aici despre această procedură.
La Mirrors Beauty Salon am găsit și eu prețuri promoționale pentru tratamentul injectabil cu acid hialuronic, de fapt prețuri accesibile oricărei femei, chiar dacă tratamentele estetice sunt considerate, de lux. Tratamentul se face cu anestezie locală injectabilă, durează doar 30-40 de minute iar cantitatea de acid hialuronic folosită depinde de volumul dorit. Efectul obținut durează cam 1 an, în funcție și de metabolismul fiecăruia și de filler-ul folosit. Dacă nu se mai face o nouă corecție, buzele revin la forma inițială, fără efecte secundare pe termen lung. Injectarea este puțin dureroasă și frecvent este suficientă anestezia locală cu creme anestezice și/sau utilizarea pungii cu gheață. Pentru unele indicații, cum ar fi buzele, este necesară anestezierea prin blocaj troncular nervos. Destul de simplu, nu!?
Mirror Beauty Salon recomandă acidul hialuronic pentru corectarea ridurilor de expresie de la nivelul frunții, ameliorarea cearcănelor, ștergerea șanțurilor nasogeniene, remodelarea formei și volumului buzelor, remodelarea formei nasului, a bărbiei sau a volumului obrajilor, poate fi reconturat ovalul feței.
Acum poți beneficia și tu de acest tratament - marire buze cu acid hialuronic, pentru că specialiștii de la Mirrors Beauty Salon lucrează la standardele cele mai înalte, oferind cele mai bune servicii de medicină estetică, de întreținere facială dar și de remodelare corporală, sub deviza ,,binele clienților este prioritar” și garanția că nimeni nu va pleca dezamăgit de la Mirrors.

Niciun comentariu: