sâmbătă


De Black Friday, Dwyn promite cele mai bune prețuri la jucării


Black Friday 2016 pică fix înaintea sărbătorilor de iarnă, pe 18 noiembrie. Vezi și tu ce poți pune în sac în materie de jocuri, jucării sau alte cadouri pentru copii.
Știm cu toții că jucăriile și jocurile pentru copii pot fi uneori foarte scumpe, oricât de bogată și atractivă ar fi piața. Pot spune că și adulții își doresc jucării interesante, interactive pentru copiii lor. Cu cât jucăria pe care ți-o dorești pentru copilul tău este mai utilă în dezvoltarea celui mic, cu atât aceasta are un preț mai mare.  Black Friday nu poate fi decât o binecuvântare în încercarea de a face cele mai frumoase cadouri copiilor din familie cu ocazia sărbătorilor de iarnă.
Atunci când vine vorba de jocuri și jucării pentru cei mici, nu trebuie să te gândești doar la clasicele păpuși, jocuri de gătit, castele de prințese pentru fetițe sau mașini și truse de unelte pentru băieți. Este indicat ca jucăriile oferite celor mici să îi ajute să își dezvolte atenția, imaginația și inteligența. Așa că, în fiecare an de sărbători, am încercat să ofer copiilor și nepoților mei jocuri care să-i stimuleze.
Jocurile LEGO sunt cele care m-au salvat întotdeauna atunci când am rămas în pană de idei pentru cadourile celor mici. Am ales de fiecare dată jucării lego pentru că sunt potrivite atât pentru fetițe, cât și pentru băieței, fiind jocuri de construcție clasificate în funcție de categoriile de vârstă, începând chiar de la 6 luni, ceea ce mi se pare o opțiune destul de interesantă. Aceste seturi au, însă,prețuri destul de ridicate, deci ofertele de Black Friday sunt binevenite.
Jucăriile lego te învață să construiești. Și dacă copilul invață să construiască, va știi să și creeze! Lego oferă șansa celor mici, dar și celor mari de a explora universuri colorate și de a face cunoștință cu lumea construcției creative.
De ceva timp am ochit un model Lego pe Dwyn.ro, o secție mobilă de poliție de care se va bucura finul meu de Crăciun. Colecția City reprezintă modalitatea de a crea scene din viața de zi cu zi și nu numai. Reproduce toate elementele pe care copilul le vede, încurajându-l să creeze orașe pline de acțiune, umor și farmec. Știu că asta își dorește de foarte mult timp și abia aștept să-i văd bucuria din ochișori.
http://www.dwyn.ro/jucarii-lego/lego/27236-lego-city-mobil-police-unit-60044/
Pentru a avea siguranța procesării comenzii tale (mai ales în ziua aglomerată de Black Friday), te sfătuiesc ca în cadrul magazinului online de unde faceți cumpărăturile să pui produsele în coș, să-ți creezi cont de utilizator pe site-ul respectiv, și să finalizezi comanda online cât mai repede în ziua reducerilor, pentru a nu avea surprize neplăcute (lipsă de stoc, model, culoare, etc.)
Tu ce articole pentru copii urmărești de Black Friday anul acesta?

Niciun comentariu: