luni

Moș Crăciun dăruiește farmec sărbătorilor de iarnă


M-am hotărât! Anul acesta vreau să fiu Moș Crăciun. Nu pare deloc complicat. Îmi pun barba, costumul, și-s gata! Am o mantie cam veche dar pun suflet nou-nouț în fiecare întâlnire cu cei care așteaptă daruri, o să am la mine mereu o vorbă bună, o încurajare și o minune simplă, la îndemâna oricui își deschide inima de sărbători. Mai e nevoie, poate, doar de o privire și-un zâmbet cald și să știi cum să spui HO! HO! HO! De fapt, eu cred cu tărie că un Moș Crăciun se ascunde în fiecare dintre noi. 
Da, chiar asta îmi doresc de Crăciun; pentru că vreau ca anul acesta să mă gândesc mai puțin la ce-mi doresc eu ci mai mult la ce doresc ceilalți. Vreau să văd fericirea din ochii celor dragi, vreau să simt la maxim fiecare emoție, fiecare zâmbet sau lacrimă de bucurie. Vreau să am un Ajun în care să simt zeci de fericiri la un loc! 
Vreau să văd mâini nerăbdătoare care să cotrobăie după cadouri sub brăduțul împodobit, vreau să văd ochi măriți de surpriză și bucurie. Vreau să mă înfior, să simt adevărata minune, adevăratul mirocol al Crăciunului. Vreau să dăruiesc puțin din dragostea mea fiecăruia. Și vreau să pot scoate din desaga magică comori pline de farmec tuturor celor dragi mie. 
Recunosc că am ceva dificultăți când vine vorba de făcut cadouri bărbaților din jurul meu, însă merg direct la țintă când vine vorba de pregătit daruri pentru mamă/soacră, soră, cumnate, prietene. Știu, însă, un loc unde găsesc câte ceva potrivit pentru toată lumea. Și pentru ca toată lumea să fie mulțumită și fericită știu că am nevoie de produse eficiente, create de specialiști și cu ingrediente de ultimă generație. V-ați dat și voi seama, cu siguranță, că am nevoie doar de cadouri Farmec
De fapt, să vă spun sincer, e al treilea an când aleg să dăruiesc casete cadou de la Farmec și totdeauna am avut parte de cele mai zgomotoase și sincere mulțumiri. Casetele cadou au fost concepute de specialiștii Gerovital pentru toți care doresc să ofere celor dragi produse cosmetice de cea mai bună calitate, pentru îngrijirea zilnică. Aceste casete conțin produse pentru îngrijirea tenului, dar și produse destinate îngrijirii corpului și a părului de cea mai bună calitate. Farmec mi-a oferit mereu șansa de a face bucurii celor dragi, indiferent de ocaziile speciale la care am participat, prin casetele-cadou care au reprezentat de fiecare dată un veritabil cadou practic, ușor de utilizat, la un raport corect preț- calitate. O casetă- cadou este, deci, rețineți, cadoul ideal pentru a fi oferit celor dragi, de Crăciun. Cu aceste casete mergeți la sigur, vă garantează Moșul!
Știu că o femeie nu poate avea niciodată prea multe produse de îngrijire personală. Rafturile ticsite cu de toate de prin băi stau drept mărturie și nu cunosc vreo femeie care să nu creadă la fel.
Și pentru că bucuria este un cuvânt cheie care descrie spiritul Crăciunului am să vă dau un sfat, pentru că Moșul este specialist în arta de a face daruri: aveți grijă ca mama/soacra să primească setul perfect de cosmetice- Caseta cadou-cremă antirid intens hidratantă SPF 10. Pentru că familia nu e un lucru important, ci este TOTUL! 
Să aveți fiecare din voi un Crăciun plin de Farmec! 
Articol scris pentru SuperBlog 2016

Niciun comentariu: