marți

Cele mai bune oferte pentru vacanța de iarnă -DescoperimRomania.ro


Ce-ai zice dacă ți-aș spune că poți începe vacanța de iarnă mai devreme, cu o mini-vacanță de vis chiar de 1 Decembrie!? Toată țara se îmbracă în straie de sărbătoare și toți românii se prind în ,,horă” pentru a sărbători bucuria Marii Uniri din anul 1918 a României cu Transilvania. În acest an, pentru că 1 Decembrie este joi și ziua precedentă, cea a Sfântului Andrei este sărbătoare legală, vacanța se poate prelungi până duminică, iar noi să ne putem bucura astfel de un sejur prelungit la munte ca să ne relaxăm și să ne recăpătăm energia necesară pentru ultimile zile de muncă din acest an. Cu siguranță ai observat și tu cât de multe și variate oferte pentru 1 Decembrie 2016 sunt! Și oare de ce alt pretex mai bun decât Ziua Națională a României avem nevoie pentru a petrece o mini-vacanță de vis chiar în țara noastră? 
Eu cred că România are cele mai minunate orașe și zone rurale pitorești, stațiuni de munte sau balneoclimaterice, locuri minunate care merită, cu siguranță, să fie exporate nu numai iarna, ci, de fapt, oricare altă perioadă a anului este perfectă pentru o astfel de vacanță. Dar aceste zile libere pot fi motivul perfect de recreere alături de familie sau prieteni, pentru un mic concediu într-o zonă frumoasă din țara noastră. Trebuie doar să alegi din multitudinea de oferte, pe cea care te atrage cel mai mult. 
www.DescoperimRomania.ro
Eu am ales DescoperimRomania.ro atât pentru oferta de 1 Decembrie dar și pentru ofertele super avantajoase și variate pentru Crăciun 2016 și Revelion 2017!
În așteptarea Crăciunului și a Revelionului, nu foarte multe agenții vin în întâmpinarea turiștilor cu oferte speciale pentru acest eveniment deosebit de important. 
Tu unde ai dori să-ți petreci mini-vacanța de 1 Decembrie în acest an? 
DescoperimRomânia.ro pune la dispoziția fiecărui doritor cele mai bune oferte de cazare pentru 1 Decembrie în România, la vile și pensiuni de 3 sau 4 stele, oferind tuturor turiștilor condiții excepționale, personal foarte ambil și servicii ireproșabile. Bucură-te de un sejur minunat de 1 Decembrie în România alături de familie sau prieteni și alege și tu cele mai bune oferte de vacanță! 
Nu uita, însă, și de ofertele de Crăciun și de Revelion! Țara noastră abundă de astfel de oferte și acest lucru nu este deloc surprinzător. Locațiile montane sunt superbe, facilitățile de cazare se adresează atât familiilor cât și excursioniștilor care doresc să se bucure de zăpadă, de feeria montană și farmecul tradițiilor de Crăciun românesc, cu prețuri mai mult decât acceptabile. Locațiile  unice și diversitatea ofertelor fac ca aceste vacanțe să fie pe gustul tuturor turiștilor care doresc să-și petreacă sărbătorile de iarnă într-un peisaj inedit și  o atmodferă de basm. Alege să petreci și tu cele mai frumoase sărbători în România cu DescoperimRomania.ro!

Niciun comentariu: