miercuri

Un vin cu tradiție pentru toți sărbătoriții zilei!

Motto: ,,Vinul este o poezie îmbuteliată.”
- Robert Stevenson

La mulți ani tuturor celor care poartă numele Sfântului Andrei!
Vă doresc o zi perfectă, cu familia și prietenii aproape, pentru că asta îmi doresc și mie!!! 
Se spune că prietenii adevărați se găsesc greu. Eu nu cred acest lucru. E adevărat că prietenii adevărați sunt puțini, dar de ce nimeni nu spune că prietenia poate lega suflete într-un mod atât de armonios?!
Încă de dimineață am primit mesaje/urări minunate, unele din ele chiar m-au făcut să și plâng de fericire. De la oameni care nu-mi sunt alături fizic, dar care sunt în inima și-n gândul meu în fiecare clipă. Și pe ei aș vrea să-i pot strânge în brațe așa cum voi face cu toți ceilalți și alături de care voi petrece această zi sfântă. 
Cu toți acești oameni care țin la mine, cum aș putea să nu fiu fericită?! Sunt foarte fericită! Și, ia ghiciți voi, care e surpriza mea pentru voi, suflete dragi!?
Ca să vedeți voi cât de mult vă iubesc pe toți v-am pregătit deja sticlele de vin cu tradiție de la Vincon, din gamele Comoara Pivniței și Oenoteca, știu că este preferatul celor mai mulți dintre noi. 
Și pentru că tot eu mă ocup cu pregătirea cadourilor pentru toți sărbătoriții zilei, să știți că am luat deja sticlele-cadou pentru toți! Rămâne la aprecierea lor dacă le bem și pe acestea diseară, sau nu! :D
Să ne pregătim de petrecere, deci!!! Abia aștept să vă văd pe toți!
La mulți ani, Andrei!!!
La mulți ani, Andreea!!!

Niciun comentariu: