vineri


Alege DyFashion pentru Valentine's Day!


Chiar dacă tu nu vrei să celebrezi această sărbătoare de import, vei observa cum toți ceilalți intră ușor-ușor în febra Valentine's Day-ului: bărbații, femeile, magazinele, revistele, ofertele... Crede-mă pe cuvânt, nu vrei în niciun caz ca această zi să te prindă nepregătită! 

Acum nici să nu crezi că vreau să-ți sugerez să te acoperi din cap până-n picioare în inimioare! 

Dar fie că vei petrece o seară romantică în doi sau vei dansa toată noaptea alături de prietenele tale, merită să acorzi măcar puțină atenție ținutei tale și să te îmbraci în deplin acord cu spiritul acestei sărbători - câteva detalii romantice pot transforma, cu siguranță, și cea mai banală ținută într-una chic, dulce și senzuală. 
Ținutele de Valentine's Day trebuie să te ducă cu gândul la pasiune și dragoste. Cuvântul-cheie al acestei zile este ,,seducție” și sunt convinsă că vrei ca iubitul tău să-și amintească mai ales în această zi, de ce s-a îndrăgostit de tine. Nu uita așadar, detaliile sexy, că doar e vorba de sărbătoarea iubirii: unghii pictate cu inimioare, o gentuță în formă de inimă, buze/sărut sau fundă, un colier cu formă de inimioare, dar, pe rând, nu toate odată! :D 
Culoarea roșie este, de departe, cea mai potrivită pentru ținuta ta, însă nu trebuie să fie un must. Poți să alegi diferite imprimeuri sau bluzițe cu mesaje care duc cu gândul la iubire. 

Este mai important să alegi ținutele în funcție de locul unde și cu cine vei petrece această zi dar mai ales în funcție de ceea ce te reprezintă, ceea ce te avantajează. 

Dacă ai hotărât că veți petrece acasă o noapte romantică în doi nu are rost să îți faci prea multe griji în privința ținutei. Poți alege o rochie de seara, neapărat sexy și, după ce ai culcat copiii și soțul a terminat de gătit/comandat cina, pune-ți tocurile și melodia preferată și....de aici sunt sigură că vă veți descurca și singure! 
Dacă, însă veți lua cina în oraș sau veți merge la un film, poți să încerci un look mai romantic, personalizat, care să includă, evident, câteva detalii demne de Ziua Îndrăgostiților. Optează pentru o ținută feminină și ușor sexy. O fustă scurtă e o idee excelentă, dacă și picioarele tale sunt de acord cu aceasta, sau poți opta pentru o fustă midi și un decolteu generos. Cel mai simplu, însă, ar fi să porți o rochie roșie din dantelă cu o eșarfă heart printed sau o pereche de jeansi confortabili accesorizați cu o pereche sexy de stiletto roșii. Până la urmă, pentru o zi specială, îți trebuie neapărat și o ținută specială!

Valentine's Day e după colț și tu încă nu știi ce rochie ar trebui să alegi pentru cea mai romantică zi din an?

Știu că vrei să-ți impresionezi iubitul și să-i arăți dragostea într-un mod diferit, așa că te voi ajuta recomandându-ți DyFashion.ro - un magazin online special pentru femei, unde veți găsi cu siguranță haine potrivite pentru gustul fiecăruia dar și accesoriile potrivite pentru ținutele tale preferate- cercei, genți și poșete, coliere, etc. Inspiră-te de aici și adaptează totul după stilul tău! 
Profită de ultimele zile de reduceri și cumpără ce model de rochie crezi că ți se potrivește pentru a-ți impresiona iubitul de Valentine's Day! Alege să porți rochia potrivită stilului tău de la DyFashion pentru ca ziua ta să fie una perfectă!

Niciun comentariu: