joi


Trandafiri de Valentine's Day


Idei de cadouri pentru Valentine's Day sunt multe, dar pentru a fi cu adevărat o surpriză plăcută, ar trebui să ții cont în primul rând de dorințele și preferințele persoanei dragi. Dacă dorești să-i oferi un cadou deosebit o poți face numai într-un mod personal. Știi că nu este o regulă ca în această zi să fie totul roșu, de pluș sau din ciocolată. Eu, de exemplu, aș aprecia mai mult un parfum sau un ruj Chanel în locul cadourilor clasice. 

Se spune că trandafirul roșu este cel mai aprig martor al iubirii împărtășite. Prin urmare, dacă vrei să-ți surprinzi soția sau iubita, atunci cu siguranță vei face acest lucru cu un buchet de trandafiri roșii. Orice alt cadou ai avea alături va deveni dintr-o dată mai plăcut, dar și mai valoros, în ochii celei dragi.
Dacă lucrezi foarte mult și nu prea ai timp să treci pe la florărie, îți dau un pont: poți găsi trandafiri roșii și în parfum! Cu siguranță iubita ta va fi mult mai încântată de cadoul ales. Aromeonline este locul unde vei găsi parfumuri legendare, cu arome sexy și intense, la prețuri excepționale, numai bune pentru a o surprinde plăcut pe iubita ta. Iată o listă cu parfumuri celebre ce au în compoziție esență de trandafir: Nina Fantasy și Love in Paris de la Nina Ricci, Marry me de la Lanvin, Tresor in Love de la Lancome, Pour Femme de la Lacoste, Femme de la Hugo Boss, La petit robe noire de la Guerlain, Flora by Gucci, J'adore by Christian Dior, Omnia Amethiste de la Bvlgari, etc.
Pentru mine, însă, Chanel n∘5 se află în fruntea listei de parfumuri preferate clasice. Esența Chanel no5 întruchipează în compoziția sa fantastică și neobișnuită tonuri citrice antagonice, susținute de componentele florale care nu fac altceva decât să tempereze caracterul aldehidic puternic. Binecunoscutul parfum cu esență bogată este considerat un simbol emblematic pentru eleganță și rafinamentul absolut, fiind unul dintre cele mai bine clasate parfumuri la nivel internațional. Primul parfum Chanel no5 a înfățișat o compoziție olfactivă amețitoare capturată într-o banală sticlă dreptunghiulară cu o zonă superioară asemănătoare cu Place Velodrome din Paris. Sticluța inițială a fost construită chiar de Coco Chanel, fiind reprezentativă pentru deviza ei stilistică: mai puțină opulență înglobează mai multă eleganță. Cât adevăr e în aceste cuvinte! Și ceea ce-mi place cel mai mult la acest parfum rafinat este că poate fi folosit în orice moment al zilei, câteva picături fiind suficient de intense pentru a atrage admirația persoanelor din jur.

Răsfață-ți și tu iubita cu un parfum de lux și cu siguranță o vei face să se simtă unică, specială! De fapt, tot ceea ce contează atunci când faci cadouri, este să le faci din inimă!

Eu vă doresc să aveți parte de dragoste mereu, nu doar de Valentine′s Day!

Niciun comentariu: