miercuri

Un plus de relaxare în grădina ta

Un leagăn în grădină mie îmi va aminti de fiecare dată de copilărie. Sforile groase legate de copac cu sau fără scândură pentru șezut sau leagănele improvizate pe bările de bătut covoare din spatele blocului au adus multă fericire copilăriei mele. Ce emoții, câte căderi și nasuri julite, câte coate și genunchi rupți... 

Proiectul meu de relaxare

Vă puteți gândi la ceva mai relaxant decât să stați în grădină, cu prietenii, până seara târziu, să depănați amintiri, în timp ce vă dați în balansoar?! Când mă gândesc la vară și la grădină îmi vine, invariabil, în minte, legănul vechi din curtea bunicilor. Și acum totul îmi este mult mai clar- curtea mea avea nevoie de un element în plus pentu relaxare, îmi trebuia un balansoar. 
Mi se pare că orice grădină frumos amenajată are nevoie de un foișor dar și de un leagăn din lemn, pentru momentele în care dorim să ne odihnim în grădină sau să ne relaxăm alături de familie și prieteni. Și cum în grădina mea există deja un foișor, locului de relaxare parcă îi lipsea totuși, ceva. Leagănul reprezintă o modalitate plăcură de relaxare dar, în același timp și un element decorativ care completează designul grădinii. Indiferent de suprafața și scopul unei curți, leagănul poate fi ușor integrat în estetica acestui spațiu. Cum și spațiul din jurul casei mele este destul de generos le-am promis fetelor, în sfârșit, să le construiesc un balansoar de grădină, un accesoriu simplu care să ofere confort, un spațiu de relaxare unde să ne retragem în timpul liber, în fiecare zi; un colț plăcut, special, numai al nostru, în mijlocul grădinii. Și-mi doresc foarte mult ca acest leagăn să-l construim împreună, să alegem de unde și mai ales ce materiale de construcții să folosim și ce stil de design va avea: romantic, etnic, rustic, clasic, etc. Vreau ca acest loc să ofere întregii familii un superb loc de agrement nu numai vara, ci pe tot parcursul anului. Va fi un proiect simplu, ușor de pus în practică dacă găsesc toate cele necesare la un preț acceptabil, pentru că de timp liber, nu mă plâng, deocamdată. 

Depozit-Online.ro, cel mai bun preț

Îmi place să fac cumpărăturile online, economisesc mult timp și energie. Plus că plasarea unei comenzi online prezintă o serie de alte avantaje: comanda se poate înregistra online la orice oră, aceasta va fi, oricum, preluată în ordinea înregistrării acesteia. Îmi mai place că pot, deasemeni, să rezerv produsele preferate aflate pe stoc și că pot urmări traseul comenzii de la înregistrarea și până la livrare. 
Pentru că am optat împreună cu fetele mele pentru un leagăn tip pergolă, un model un pic mai deosebit decât ce aveam în minte la început, am căutat peste tot materiale de cea mai bună calitate, și cel mai bun preț de pe piață l-am găsit la Depozit-Online.ro. Aici am găsit tot ce îmi trebuia, de la materiale și uneltele necesare pentru construcția leagănului, până la minunate elemente de decor pentru grădină. Soția mea a fost cea mai încântată pentru că am primit și un cadou din partea firmei: un set de cuțite profesionale, perfecte pentru orice bucătărie modernă.
Și dacă vei veni la mine acasă, te vei bucura și tu de balansoarul meu din lemn care are acum un dublu rol în grădină: loc de relaxare dar și suport pentru superbii trandafirii roșii, cățărători ai fetelor mele. Mă bucur că am ales acest tip de leagăn, grădina are acum un aspect mai deosebit, romantic, foarte plăcut, atât pe timpul zilei, dar mai ales seara.

Niciun comentariu: