vineri

Accesorii în tendințe



Accesoriile sunt cel mai bun mod pentru a-ți moderniza look-ul

Geanta este accesoriul de care nu ne putem lipsi nici măcar o zi. Este practică, dă un stil aparte oricărei ținute și te ajută să păstrezi ordinea în lucruri. În garderoba unei femei numărul de genți ocupă un loc fruntaș, alături de perechile de pantofi. Nu este niciun mister pentru nimeni faptul că poșetele reușesc să ilustreze de minune stilul personal al femeilor care le poartă. O adevărată fashionistă nu va avea niciodată prea multe plicuri, rucsacuri sau genți de piele în colecția sa. 

Gențile din piele, mereu în trend

Poți adăuga o notă originală oricărei ținute dacă optezi pentru o geantă clasică din piele. Gențile trebuie să îndeplinească, însă, câteva condiții: să fie comode, versatile, ușor de accesorizat și, mai ales, în tendințe. 
În acest an gențile și poșetele de damă din piele naturală sunt la mare căutare. Fiind mai rezistente, gențile din piele vor fi un must-have în garderoba fiecărei doamne și domnișoare. Anul acesta sunt apreciate contrastele, astfel că vei găsi în magazine atât modele minimaliste, cât și genți mari, voluminoase pe care le poți lua cu tine și la birou, și la cumpărături, chiar și la sala de fitness.
Când îți cauți o geantă nouă trebuie să iei în considerare mai multe aspecte: unde o vei purta, design-ul, interiorul, materialul din care este realizată, culoarea și în primul rând cât de bine o poți integra în ținutele tale. Nu-ți mai spun eu să fii atentă la buget pentru că sigur nu vei uita de acest aspect (prețurile genților variază, de fapt, foarte mult, în funcție de calitate, brand sau dimensiuni).

Geanta potrivită poate crea un impact de neuitat asupra întregii ținute

Gențile reprezintă acel accesoriu foarte important pentru femei și care trebuie să completeze orice ținută reflectând în mod direct stilul și starea posesoarei. În funcție de ocazie, trenduri sau culori, orice doamnă are numerose modele în garderobă și-și dorește încă multe altele. O geantă nouă te poate face atât de fericită!!! Este important ca atunci când dorești să cumperi o geantă nouă să te asiguri că alegi modelul potrivit în funcție de stilul vestimentar abordat: office, elegant, smart casual sau casual.

Geanta pe care o porți reprezintă o parte importantă a stilului tău vestimentar unic și personal. Nu este vorba numai de modă și tendințe ci de modul în care ești percepută, imaginea pe care o afișezi, impresia pe care o lași, simțul vestimentar. De aceea îți recomand modele de genți din piele de la DBags care ți se vor potrivi și cu care te vei ,,împrieteni” repede. Chiar dacă modelul dorit nu este la modă, alege-l dacă tu crezi că exprimă totul despre tine! 
Important este ca să-l asortezi cu mult bun gust la ținute potrivite. Tu decizi până la urmă ce stil adopți, ce aduce diferența, ce culori introduci în garderoba ta. Atitudinea și propriul stil vor spune multe despre tine încă din prima clipă, numai atunci vei ști cu siguranță dacă ai făcut cele mai bune investiții!

Niciun comentariu: