vineri

Wheel-E.ro, viitorul transportului urban


Spune STOP poluării!

Transportul într-o aglomerare urbană reprezintă una din marile probleme ale unui oraș întrucât dezvoltarea și optimizarea funcțiunilor lui depinde de modul în care se răspunde și se oferă soluții pentru rezolvarea unor factori de natură tehnică și economică, asigurarea confortului pentru circulația oamenilor și bunurilor, caracterul prietenos pe care trebuie să-l asigure față de mediu și arhitectura unui oraș, dinamica lui și viziunea cu care trebuie gândit pe perioade lungi de timp. Electrificarea transportului, atât personal, dar și în comun, reprezintă în primul rând, realizarea unor economii importante de energie și reducerea nivelului de poluare prin înlocuirea combustibililor fosili (benzina și motorina). Principala sursă de poluare o reprezintă mașinile, fie că ne referim la poluarea fonică sau la cea cu noxele emise. Zilnic se pot observa mașini care scot pe țeava de eșapament  un fum apropae de nerespirat. Dacă te-ai săturat de atâta poluare și vrei să protejezi mediul înconjurător, înlocuiește mașina cu un cele mai interesante mijloace de transport alternative de la  Wheel-E!

Există mijloce de transport care să nu polueze?

E-TWOW este unul dintre cele mai importante nume din industria vehiculelor electrice pe două roți, la nivel mondial, fiind, de fapt, primul vehicul electric din lume care a beneficiat de sistemul KERS (kinetic energy recover system), utilizat până atunci doar pentru mașinile de Formula 1. E-TWOW are propriul centru Reasearch & Development, unde o echipă de designeri și ingineri realizează cele mai îndrăznețe proiecții imaginate vreodată pentru vehiculele electrice.
Wheel-E este brandul care vine cu soluții 100% eco friendly, fiind singurul dealer autorizat E-Twow în Europa, ce colaborează cu peste 200 de companii din Germania, Spania, Grecia, Ungaria, Bulgaria și România. 
Wheel-E reprezintă, de fapt, următoarea generație de transport personal, unul dintre cele mai mari magazine online de articole sportive, echipamente și gadget-uri din România- cu motociclete, biciclete, skateboard-uri sau trotinete electrice, hoverboard și segway, produse personale de transport electric, de calitate superioară, ce provin de la companii renumite din toate colțurile lumii.

Wheel-E.ro îți oferă soluții inovatoare de deplasare care să te ajute, în primul rând, să eviți aglomerația din trafic, dar și să economisești timp și bani, fiind, de fapt, modul cel mai bun prin care poți proteja și respecta natura.

Niciun comentariu: