duminică

Alege și tu gențile în funcție de stil


Geanta de piele- cadoul perfect pentru o doamnă

Când dorești să faci un cadou unei femei te gândești la un fel de misune imposibilă, deși ți-ai dori ca acest moment să fie unul minunat de plăcut. Se știe că doamnele și domnișoarele sunt greu de mulțumit și dacă vrei să mergi la sigur cu darul, alege soluția cea mai la îndemână: o geantă din piele. Dintotdeauna, gențile din piele naturală au fost o investiție de luat în calcul. Fie că-ți plac gențile office, elegante, casual sau business trebuie să ții cont, în primul rând de  preferințele persoanei căreia îi vei oferi geanta. Gențile sunt accesorii care completează ținuta, sunt o reflecție a feminității, a personalității și arată în mod direct stilul și starea celei care o poartă. Moderne, practice sau elegante, gențile se găsesc în numeroase modele, culori și dimensiuni, tu trebuie, doar, să te lași ghidat de preferințe și să mizezi pe stil și calitate.

Investește într-o poșetă cu personalitate!


Stilul office nu este un stil la îndemâna oricui- multe femei apelează la o garderobă clasică dar la accesorii care să le scoată din anonimat outfit-ul. Poșetele au calitatea de a finisa prin eleganță și stil orice combinație de haine vei alege. Poșeta poate fi purtată atât în mână dar și pe umăr. De dimensiuni medii, încăpătoare, sunt destinate mai ales doamnelor scunde, minione. Având multe buzunare interioare, aceste gentuțe ajută doamnele, optimizând spațiul pentru acte sau agenda de lucru, deoarece acum, în poșetă, va avea totul la îndemână, la locul potrivit și în siguranță. E vorba de eleganță, stil și confort doar pentru a păstra totul foarte comod.


Geanta care poate fi asortată ușor întregii garderobe

Gențile casual au fost special create în acest scop. Comode și versatile se pliază perfect oricărei ținute zilnice sau pentru o ținută specială. Trebuie doar să găsești geanta care să se potrivească stilului tău și care să te reprezinte cel mai bine. Toată lumea se simte bine și comod într-o zi casual! Îți recomand să privești colecția de genți casual din magazinul online totuldinpiele.ro, paleta bogată de culori, dimensiunile și materialele de calitate vor simplifica procesul de descoperire a genții potrivite. Fiecare produs are în descrierea sa toate detaliile privind materialul, dimensiunea și accesoriile cu care este prevăzut, fotografiile atașate oferind o perspectivă reală asupra genților.


Clutch-ul, accesoriul perfect al unei ținute elegante

Nicio ținută de seară nu este completă fără un cluth prețios. Nu doar că-ți va păstra telefonul, rujul, pudra sau alte lucruri mărunte de care nu te poți lipsi, dar va fi ca o bijuterie în mâinile oricărei doamne. Un clutch cu lanț va fi mai ușor de purtat pe umăr și va fi de efect lângă o rochie neagră, scurtă. Dacă rochia este lungă, de seară, clutch-ul se va ține neapărat în mână. Dar dacă ești genul care își cară toată viața în geantă și nu poți renunța sub nicio formă la toate nimicurile pe care le porți mereu cu tine, poți alege și o geantă plic ceva mai mare. 
Deci, ce preferi? O poșetă clasică, tip plic ori poate una modernă, rigidă, cu detalii metalice? În magazinul online totuldinpiele.ro găsești o mulțime de modele și culori de poșete deosebite cu care să-ți completezi ținuta de gală. Totuși, plicurile au câștigat în ultimii ani iubirea și aprecierea doamnelor, devenind un accesoriu ,,must-have”.
Gențile de pe totuldinpiele.ro pot fi asortate cu ușurință la orice ținută. Design-ul modern și culorile trendy și versatile sunt caracteristicile care fac gențile din magazinul online totuldinpiele.ro cele mai dorite modele de genți. Gama variată de modele și prețurile accesibile vor permite să-ți alegi câte modele vrei. 
Fie că vrei s-o asortezi cu pantofii sau vrei să iasă în evidență printr-o caracteristică specială, geanta va rămâne un accesoriu must-have pentru garderoba oricărei femei.

Niciun comentariu: