joi

La birou ne paște o dezlegare la mâncare chinezească


Angajații români mănâncă la birou mereu pe fugă, ,,pe tastatură”-cum se zice, deși mulți se declară preocupați de impactul pe care îl au obiceiurile alimentare asupra sănătății lor. Cheltuiesc în fiecare săptămână peste 160 de lei iar mai bine de jumătate din ei alocă mai puțin de-o jumătate de oră pentru a lua masa. Pentru că se trezesc devreme și petrec foarte mult timp la birou, când ajung acasă nu mai au timp/chef să gătească. Și apelează la fast-food-uri sau își comandă ceva de mâncare. La fel procedează și la birou, de cele mai multe ori, comanda făcându-se, în general, în grup.
Mie, de exemplu, îmi place foarte mult mâncarea chinezească. Stilul alimenentar chinezesc este sănătos și delicios, chinezii nu cred că se gândesc prea mult la calorii (în vocabularul acestora nici nu există acest cuvânt), dieta chinezească autentică nu îngrașă, ci aduce un aport optim de nutrienți esențiali fără de care organismul nostru nu ar putea funcționa corect. Nu degeaba mâncarea chinezească este considerată una dintre cele mai sănătoase din lume, având, de fapt, un rol dublu: de a potoli foamea în cel mai delicios mod posibil, dar și să ofere sănătate și energie corpului. Astfel că, de câte ori am ocazia, nu ratez o porție mare de spaghete cu pui și delicioasa prăjitură cu ghimbir de la Wu Xing!
Dacă și tu lucrezi într-un birou unde nimeni nu are timp de ieșit în pauza de prânz, sigur ai comandat mâncare online și cu siguranță ai un loc preferat unde comanzi mâncare caldă, gustoasă și la un preț convenabil. Mâncarea chinezească este o alegere bună pentru un prânz delicios și sănătos la birou. 
În luna martie Wu Xing a lasant o aplicație prin care poți comanda ce-ți place mai ușor și mai rapid. Am folosit-o și eu atât la birou, cât și acasă, pentru că și fetelor mele le place mâncarea chinezească iar meniurile pentru copii sunt absolut delicioase!
Și de când cu noua aplicație Wu Xing, comenzile parcă vin mai repede și apropos, până pe 30 aprilie ai și-un discount de 15% pentru fiecare comandă. Nu trebuie decât să descarci aplicația pe telefon, să selectezi produsele pe care dorești să le comanzi, le adaugi în coș, bifezi opțiunea dorită: fie livrare la adresa dorită sau ridicare din magazin, alegi bețișoarele sau tacâmurile obișnuite, apoi cum vrei să faci plata și dacă ai vreo dorință specială (mai iute/dulce/nesărat, etc) și GATA!-plasezi comanda. Nu mai este nevoie să stai minute în șir să-ți răspundă un operator și poți să-ți lași deschise toate aplicațiile, acum nu mai ai nevoie de calculator pentru a-ți comanda prânzul.
Azi, la birou, am luat (din nou) mâncare chinezească prin aplicația aceasta nouă. Mulțumim pentru discount, WU Xing!!! Mâncarea a venit mai repede decât ne-am așteptat (de obicei trecea și-o oră până veneau pachetele, acum a sosit în doar 25-30 de minute de la plasarea comenzii) și cum foamea ne cam dădea târcoale iar mirosul mâncării ne-a făcut să ne freamăte simțurile, am început să gustăm și să share-uim farfuriile între noi, cu nerăbdare și plăcere. Aparent, meniurile alese de noi nu se potriveau dar, în atmosfera degajată de la birou, se îmbinau perfect! De obicei, ne descurcăm cu câte două feluri alese de fiecare. Diferite, bineînțeles, că doar avem de unde alege. De fiecare dată am fost foarte mulțumiți de comenzi, pentru că meniurile sunt bogate și extrem de variate aici și niciodată nu ne-am plictisit. Ne place mai ales că ne putem distra urmând principiul Share your box, așa cum este regula în restaurantele chinezești (cu porții ce nu par a fi pentru o singură persoană), unde mesele sunt rotunde și fiecare poate gusta din tot ceea ce este pe masă. Combinația de gusturi, arome, legume alimentate de sosurile picante ne încântă de fiecare dată gusturile și simțurile. Noi mergem pe varianta ,,to go” fiecare comandă diferit și share-uim apoi, cu colegii/prietenii astfel încât să putem gusta din fiecare preparat, să le putem compara și să hotărâm, la final, care a fost cel mai inspirat. Păstrăm doar tacâmurile, restul, împărțim ca frații! 
Recomand să împărțiți și voi cu prietenii sau colegii, la prânz sau la cină, Puiul Tushin, care-i super-iute și deosebit de aromat, pachețelele cu legume (sunt de post și foarte gustoase), spaghetele cu carne de vită, orezul Wu Xing (de post, foarte iute), salata de castraveți Huang-Gua, prăjiturile cu răvaș și celebra și aromata prăjitură cu morcovi și ghimbir de care vă spuneam mai devreme.
Dacă v-am deschis apetitul, și-aveți și voi dezlegare la mâncarea chinezească, Wu Xing e doar la o aplicație distanță!

Articol - Spring SuperBlog 2017

Niciun comentariu: