miercuri

La mulți ani, Blogatu!


Mai este cineva care n-a auzit încă de Blogatu!?

Nu cred! Toată lumea îl cunoaște ca blogger-ul de la care afli cele mai fierbinți noutăți din lumea tehnologiei. Marius Călugăru, căci el este OMUL care, de fapt, are grijă de crearea unei adevărate comunități în jurul Blogatu.ro, postează cu regularitate pe site unboxing-uri și recenzii video ale celor mai noi gadget-uri lansate pe piață dar și numeroase rezumate ale episoadelor favorite pentru pasionații de seriale. Acesta este și fondatorul vestitei platforme BlogAwards - primul site din România care face legătura între companii și bloggeri prin intermediul campaniilor. Un super-blogger pasionat de tehnologie, filme, mașini, muzică și divertisment de calitate ce-și împarte viața cu plăcere între medicină, socializare, jurnalism, publicitate online, realizare de clipuri și fotografii și plăcerea de a testa produse electronice. De curând, i-am găsit vlog-ul despre slăbit cu sfaturi și măsuri pe care le-a luat pentru a scăpa de kilogramele în plus. Recunosc că din tot acest amalgam de articole extrem de interesante, urmăresc cu interes, în special articolele din rubrica de review-uri și unboxing-uri, mai ales dacă-i vorba de gadget-urile Allview, un brand românesc care m-a cucerit prin diversitate, calitate și preț. 
Gadget-urile prezentate pe site sunt descrise mai pe îndelete în eminiunea TestArea, la care îți recomand să te abonezi pentru a fi la curent cu cele mai noi review-uri și unboxing-uri ale celor mai noi device-uri. În cea mai recentă, Blogatu discută despre Samsung Galaxy J3 2016, despre Evolio M6, Allview Allwatch S și Allview Allwatch.

Pe înțelesul tuturor, nu-i așa!?

Dar, poate știți deja, mie mi-a rămas inima la acel Allview X3 Soul Style- unul dintre cele mai apreciate terminale Allview din gama Soul. Acest smartphone m-a cucerit prin design-ul rafinat, performanțele camerelor de 13 MP, respectiv 8 MP, funcțiile ingenioase și grija pentru securitatea datelor, protejate în secțiunea Spațiu privat. Iar acum, când va primi update la noua versiune de soft Android 7.0. Nougat, va asigura o autonomie sporită, posibilități multiple de personalizare a interfaței dispozitivului, precum și o experiență multitasking îmbunătățită datorită funcției Split Scren. Update-ul la noua versiune se va realiza over the air (OTA) iar procedura aferentă va putea fi descărcată de pe site-ul allview.ro, desigur.
Un smartphone perfect, unic, ca mine!

Cine știe, poate face Blogatu o campanie c-un astfel de premiu, de ziua lui! Poate fi chiar și-un X4, nu-s pretențioasă, de felul meu! 

La mulți (f)ani, Blogatule!!!

Niciun comentariu: