miercuri

Știi unde găsești o husă bună de telefon?


Piața telefoanelor mobile este plină de o mulțime de variante din care putem alege-există câte un model pentru fiecare, indiferent de vârstă sau gusturi sau utilitate. În zilele noastre orice persoană are un telefon, fie smartphone sau nu. Este alegerea fiecăruia cum trebuie să arate telefonul.

Momentul critic

Vă propun câteva exerciții de imaginație: ți-a alunecat telefonul din mână direct pe scări, ai închis portiera mașinii direct peste mâna în care țineai telefonul (nu mâna m-a durut cel mai tare, fii sigur!) sau te-ai enervat și l-ai aruncat de pereți. Și-apoi, cu ce te-ai ales? 
Mai bine lasă-mă să-ți spun tot eu...
Am pățit-o zilele acestea rău de tot... Știi momentul acela când ești cuprins de efectul slow-motion, așa ca-n filmele de acțiune?! Ei bine, cu puțin ajutor și din partea asfaltului, telefonului meu tocmai i s-a făcut puțintel rău și-a avut un accident urât, urât de tot. Așa că m-am ales cu un ecran spart la telefon, de mai mare frumusețea... Și, bineînțeles, regrete că telefonul meu era gol pușcă, cum îl făcuse tata Allview.
Câți dintre noi n-au avut ghinionul să zgârâie telefonul sau mai rău să-i spargă ecranul? Sunt sigură că știți și, poate, chiar vi s-a întâmplat de curând!
Ce-a fost, a trecut! Nu se mai poate face nimic. Pentru viitor, însă, este foarte important să găsim o soluție perfectă de protecție a telefoanelor noastre. Aceste gadget-uri sunt deosebit de utile și au devenit indispensabile în viața noastră, așa că fiecare se gândește la diferite modalități de a le proteja cât mai mult, dar și pentru performanțe sau pentru design-ul deosebit, cu huse sau tocuri. 

Cum îți alegi husa perfectă pentru telefonul tău?

Odată cu dezvoltarea smartphone-urilor și prețurile din ce în ce mai scăzute s-a dezvoltat și o piață adiacentă: aceea a huselor pentru telefoane. Aspectul cel mai important al acestor accesorii este acela de a proteja telefonul împotriva zgârieturilor, loviturilor și de ce nu, a apei.
Am căutat un timp până mi-am găsit o husă de telefon pentru Allview, care să fie rezistentă și practică dar să mi se potrivească și ca stil. Pe piață există o multitudine de modele și indiferent de modelul telefonului în primul rând trebuie să te gândești la stil. Dacă lucrezi într-un birou n-ar fi indicat ca husa telefonului tău să aibă urechi de șoricel sau să fie vopsită în toate culorile curcubeului. Trebuie să alegi o husă care să se potrivească și să se asorteze cât mai bine cu stilul personal. 
Dacă nu ești adepta huselor, protejează-ți măcar ecranul telefonului cu o folie bună, din sticlă securizată. Acestea sunt concepute să reziste chiar și la obiecte ascuțite: cuțite, cuttere, chei. În cazul unui șoc puternic, folia se va sparge dar ecranul telefonului va fi protejat. 
Eu am găsit o folie de sticlă securizată pentru Allview la un preț excelent în magazinul online Husa Folie Protecție și chiar vă recomand să aruncați o privire acolo, mai ales dacă urmează să faceți un cadou cuiva.

Niciun comentariu: