luni

Happy Kid sirop pentru copii fericiți și sănătoși


Orice părinte își dorește copii sănătoși, cu o dezvoltare fizică și psihică armonioasă. Știm cu toții cât este de important ca cei mici să aibă un sistem imunitar fără probleme, însă riscul de îmbolnăvire este mare, mai ales dacă ei se află în comunitate, la grădiniță sau la școală. Pentru că în primii ani de viață nu sunt formați toți anticorpii necesari luptei împotriva bolilor e nevoie ca părinții să le ofere toți nutrienții și energia necesară unei dezvoltări corespunzătoare. Părinții au, totuși, datoria de a asigura celor mici o copilărie fericită și frumoasă, chiar dacă sunt mai tot timpul neliniștiți cu privire la afecțiunile pe care le poate dobândi copilul. 

Happy Kid- sirop- pentru o creștere și dezvoltare fizică și psihică armonioasă a copiilor

Pentru părinții îngrijorați Ayurmed a creat siropul Happy Kid- un sirop tonic și regenerator ce conține plante ayurvedice care susțin creșterea armonioasă și sănătoasă a copiilor, oferindu-le energia și nutrienții necesari unei dezvoltări fizice și psihice armonioase. Cu ajutorul substanțelor sale bioactive, Happy Kid contribuie la menținerea capacității naturale de autoapărare a organismului, la menținerea balanței florei intestinale și susținerea organismului împotriva infecțiilor existente, asigurând un tranzit normal ca frecvență și consistență, fără colici și alte manifestări neplăcute. Deasemeni, ajută la menținerea apetitului și la asimilarea corectă a substanțelor nutritive din hrană. Complexul de fitonutrienți din sirop mențin sănătatea și funcționarea căilor respiratorii superioare, ajută la eliminarea apei din organism și a radicalilor liberi, contribuind astfel la creșterea capacității de autoapărare a organismului și adaptare la condițiile de mediu.
Conform medicinei tradiționale indiene Ayurveda, numită și Știința Vieții, o digestie sănătoasă și bine echilibrată este cheia unei sănătăți perfecte. Acest lucru este valabil și pentru copii, mai ales că ei se află în creștere și au nevoie de mai multă energie. Siropul Happy Kid de la Ayurmed este un sirop 100% natural care tonifică fizic și psihic, crește imunitatea, contribuie la protejarea căilor respiratorii, ajută la menținerea unui apetit sănătos, la asimilarea nutrienților din alimente de către organism și, în general, la buna funcționare a sistemului digestiv.
http://www.ayurmed.ro/products/Happy-Kid-Sirop.html
Totodată, siropul Happy Kid este un tonic adjuvant pentru școlari, asigurând o dezvoltare fizică și psihică armonioasă, iar conținutul delicat de miere îl face plăcut la gust și ușor de tolerat. 
Se recomandă a se administra cu 30 de minute înainte de masă, în cure de minim 30 de zile, astfel:
-copii 2-4 ani: câte o linguriță pe zi;
-copii 4-8 ani: câte 2-3 lingirițe pe zi;
-copii 8-14 ani: câte 1-2 lingurițe de 3 ori pe zi. 
Acest sirop nu are efecte secundare sau reacții adverse la doza și modul de utilizare recomandate. (Este, însă, contraindicat persoanelor alergice la produsele apicole.)
Siropul Happy Kid este imunostimulent, antiinflamator, antifebril, expectorant și antitusiv. Este recomandat pentru o dezvoltare armonioasă a copilului, dar mai ales pentru stimularea apetitului și creșterea imunității, pentru că are efect preventiv și curativ față de infecții virale și bacteriene.
Sănătatea copiilor este foarte importantă nu doar pentru moment, ci și pe termen lung pentru viitorul adult. Un copil care crește în mod armonios, al cărui organism reușește să se apere de boli și infecții, va deveni un adult fără probleme de sănătate.

Tu ce-i administrezi copilului tău pentru buna funcționare a sistemului imunitar?!

Niciun comentariu: