joi

Pregătește-ți corpul pentru plajă cu Slemol!


      
Vrei să faci senzație la prima apariție pe plajă din această vară? Pregătește-ți costumul de baie și află ce trebuie să faci pentru a fi cu adevărat strălucitoare!
Chiar dacă nu ai foarte mult timp la dispoziție poți face câteva schimbări ca să obții un fizic decent (ia-ți adio de la corpurile perfecte din reviste).  Poți recurge, însă, și la câteva trucuri care te vor ajuta să-ți pregătești corpul pentru plajă! 

Dieta de retușare!

Poți incepe chiar de azi o dietă pe bază de fructe și legume și un set de activități fizice intesne care să te ajute să elimini câteva kilograme și să tonifici zonele cu probleme- abdomenul, șoldurile, fesele. Exercițiile aerobice nu numai că-ți vor arde caloriile dar îți vor și potoli poftele. Vei scăpa mai repede de kilogramele în plus și dacă-ți vei condimenta dieta- te sfătuiesc să-ți cumperi o punguță cu praf de chili și să adaugi câte puțin în salate sau sandwich. Se pare că vei arde cu 200 de calorii în plus. Același efect îl obții și cu ardeiul iute.

Slemol - o siluetă fără riscuri

Un program eficient pentru frumusețea ta, cu siguranță, nu trebuie să fie unul superficial. Dacă-ți dorești cu adevărat să te simți bine în pielea ta, să fii mulțumit de felul cum arăți, trebuie să fii conștient că toate acestea necesită timp și un pic de efort.
Slemol este un produs natural 100% obținut din plante medicinale indiene cunoscute pentru temperarea poftei de mâncare. Extractul din frunzele și fructul plantei Garcinia Cambogia (Vilaiti imli), împreună cu alte plante ayurvedice, ajută organismul să slăbească în mod natural și să rămână sănătos. Substanțele active împiedică transformarea glucidelor în lipide și depunerea lor.
Slemol reprezintă o formulă eficientă de pierdere a greutății, ajutând organismul să controleze pofta de mâncare, mărind nivelul energetic, sigur și eficient. Recomand acest produs mai ales că nu necesită o dietă strictă (controlată) în perioada administrării și nu generează efecte secundare observate în general la produsele pentru slăbit sau la dietele capricioase și nu creează probleme de asimilare sau dependență.
Se recomandă tratamentul timp de o lună și jumătate iar în cazul celor care suferă de bulimie specialiștii propun un tratament de trei luni de zile și chiar mai mult, dacă suplimentul alimentar este bine tolerat, în funcție de starea supraponderală individuală și de obținerea unui rezultat mulțumitor.

Nu uita că terapia cu Slemol trebuie însoțită și de o alimentație corectă. Stările de furie, cele depresive și cele anxioase au repercusiuni grave asupra organismului, de aceea este indicat ca în timpul mesei să nu mai facem și alte activități: cititul ziarului, privitul la televizor, etc.
Și nu uita nici de mișcare, care este vitală dacă vrei să-ți remodelezi corpul într-un timp cât mai scurt!

Niciun comentariu: