miercuri

Ai trecut recent printr-o despărțire? Iată ce trebuie să faci IMEDIAT!



         Fiecare femeie trece, la un moment dat, printr-o despărțire. Fie că aceasta se întâmplă pe cale amiabilă, între cei doi parteneri intervenind interese și dorințe diferite, sau într-un mod mai puțin plăcut, perioada imediat următoare poate fi una destul de dificilă. Fiind obișnuită cu petrecerea timpului alături de iubitul tău, viața de zi cu zi poate părea, după despărțire, lipsită de culoare și sens. Cu toate acestea, nu trebuie să intri în panică ci să profiți de situație, pentru a te reinventa pe tine însuți.

Iată ce trebuie NEAPĂRAT să faci, imediat după despărțirea de iubit!


* Reclădește-ți încrederea în tine!



        Un partener, mai ales pe termen lung, poate contribui la dezvoltarea imaginii tale de sine. Complimentele, laudele și modul în care iubitul te răsfață pot reprezenta ocazia perfectă de a-ți mări stima de sine. Pe de altă parte, o despărțire te poate afecta negativ, în acest sens. Te pot încerca emoții precum lipsa încrederii, subestimarea sau blamarea propriei persoane. Pentru a nu lăsa aceste senzații să pună stăpânire pe tine, fă tot ce poți pentru a-ți spori siguranța în sine! Dacă ai anumite insecurități, le poți corecta, cu ajutorul unor servicii precum cele disponibile la https://www.drjecan.ro/chirurgie-estetica-a-nasului-rinoplastia/, dar și prin intermediul unei coafuri și a unei garderobe noi-nouțe. Aceste mici schimbări te vor readuce, cu siguranță, pe linia de plutire și te vor face să fii sexy, încrezătoare și radiantă!

* Cunoaște persoane noi!



Dacă te-ai despărțit de iubitul tău, acest lucru nu înseamnă că trebuie să te izolezi și de celelalte persoane din jurul tău, ci din contră. Profită de timpul liber pentru a ți-l petrece alături de prieteni, dar și pentru a cunoaște persoane noi. Mergi la petreceri și întâlniri unde ai ocazia de a interacționa cu diferite tipuri de oameni. În plus, dacă nu ai mai încercat până acum aplicațiile și site-urile de dating, este momentul s-o faci! Nu numai pe telefon poți accesa aplicații de acest gen, ci și pe laptop. Așadar, ia-ți toate accesoriile necesare de aici și explorează toate posibilitățile. Nici nu vei ști când îți va ieși în cale alesul!

* Răsfață-te!



O greșeală făcută frecvent de către doamnele și domnișoarele recent trecute printr-o despărțire este aceea de a se neglija complet. Faptul că treci printr-o perioadă tristă nu ți se datorează ție, astfel că nu trebuie să te învinovățești și să te pedepsești, fără să-ți dai seama. Continuă să te îngrijești, să-ți acorzi o atenție sporită și, din când în când, să-ți faci mici plăceri: ieși cu prietenele tale în oraș, cumpră-ți acea fustă pe care o admiri de mult timp și pleacă în vacanța pe care ai tot amânat-o!

Acestea fiind spuse, o despărțire, deși este cu adevărat neplăcută, poate fi, astfel, valorificată la maxim. Profită de situație pentru a te relaxa, a te cunoaște mai bine și a face toate lucrurile pentru care nu ai avut timp, până acum!

Niciun comentariu: