joi

Ice Age cu Siviero Maria


     
         Timpul petrecut alături de familie, de copii, poate fi unul pasiv care înseamnă, de fapt, implicare zero, sau poate fi unul calitativ care aduce împreună familia și o angrenează în diferite acțiuni. Petrecerea unui timp de calitate în familie va consolida legăturile dintre membrii, îi va face să relaționeze în mod direct și real, să se ajute în diferite activități, să creeze și să construiască lucruri și emoții.
        Ca adulți, când vorbim despre timp liber petrecut cu familia, ne referim mai mult la week-end sau la concediu, acestea fiind momentele când ajungem să petrecem ceva mai mult timp alături de cei dragi. Copiii noștri sunt încă în vacanță și mai ales acum, trebuie să ne facem timp și pentru ei și orice activitate realizată împreună va duce negreșit la apropierea emoțională a familiei. 

Portavo su del gelato e la cassetta di Ice Age ... e guardavo la mia famiglia


Chiar dacă fetele mele nu mai sunt de mult la vârsta copilăriei, simțim deseori nevoia să ne reîncărcăm bateriile împreună la sfârșit de săptămână. Și cum week-end-ul trecut n-a fost tocmai bun pentru plimbări prin parc sau o ieșire la terasă (39⁰C, la umbră), ne-am rezervat toți câteva ore bune pentru un video maraton, mai ales că trecuse nepermis de multă vreme de la ultima noastră sesiune de binging. 
Așa că am tras draperiile, am pus telefoanele pe silent, am închis Facebook-ul și am lăsat să curgă Ice Age, pentru maximă relaxare, amuzament și răcorire. Plus că aveam cel mai bun gelato în congelator! Siviero Maria este recunoscut drept un gelato de care să te bucuri alături de familie așa că și acum am avut grijă ca fiecare să-și primească sortimentul preferat.

Gelateria italiană, la mine acasă! 

           Siviero Maria este unul dintre cele mai cunoscute branduri de gelato italiene, cu o istorie impresioanantă. Din 1958 acest produs autentic italian este realizat manual de către specialiști începând de la preparare și până la umplerea cutiilor și decorare. Metoda de lucru și calitatea ingredientelor folosite la preparare sunt secretele pe care Siviero Maria îl are pe piața internă și intenațională. Astfel, fiecare cutie de gelato devine unică tocmai pentru că nicio cutie nu poate semăna cu alta, fiecare din ele păstrând amprenta gelatierului care a decorat-o.

        O pauză e benefică pentru oricine, asta o știm cu toții, pentru că toate activitățile pe care le facem în compania celor dragi ne redau starea de bine și reduc stresul.

          Tu cum îți petreci timpul liber!?

Niciun comentariu: