sâmbătă

Tu ce ai făcut azi pentru visul tău?!?


Viața nu ne pregătește și nu ne întreabă niciodată nimic... De fapt, nu o interesează cine ești, ce vârstă sau ce studii ai, dacă ești fericit sau nu... Te supune, când vrea ea, unor experiențe trăznite și-apoi te lasă să te descurci singur... Dacă nu faci față și nu te descurci, nu o interesează... E strict problema ta! Rămâi cu durerea sau încerci să te schimbi! Nu toți înțeleg lecția de prima dată și viața le repetă experiențele dureroase...iar și iar, până vor învăța ceea ce este de învățat. Nu există altă cale, oricât ai căuta să te fofilești, pentru că ea, viața, îți cere în fiecare zi, să alegi, să înveți și ...să continui!
De fapt, în fiecare zi aștept să mă trezesc și să realizez că sunt mai aproape de visul meu: acela de a mă împăca cu viața mea, deși în fiecare zi ea îmi demonstrează că nu sunt decât ceea ce fac în mod repetat și că nu-mi pot realiza visul așa dintr-o dată, într-o singură zi. Ș-am învățat că singura diferența între a fi istorie și a face istorie, este viața mea - EU împotriva tuturor, împotriva lui ,,Nu pot!”, împotriva lui ,,Încep de luni!”, zeci de statistici și scuze... Cu siguranță, nu există nici scurtături spre succes! M-a mai învățat viața asta că succesul este un obicei de zi cu zi și că stă în lucrurile mici pe care le faci în fiecare zi, acelea care, cu siguranță, te vor aduce mai aproape de visul tău și-ți vor umple sufletul de fericire. Și-am înțeles că în viață, nimeni nu trăiește din sufletul altuia, ci...fiecare dintr-al lui!

Și am hotărât să-mi spun, în fiecare dimineață: ,,Fiți frumoasă, doamnă!” Pentru că atunci câd ești frumoasă în exterior, și în interior se produce o schimbare majoră în bine! Și invers, deseori, pentru că ,,frumusețea vine din interior”, nu?! De câte ori n-am auzit aceste cuvinte!? Dar ce te faci când sufletul doare și viața parcă nu mai are niciun rost!?
Eu am hotărât să aleg cea mai ușoară soluție: ,,să mă fac frumoasă”!
Și imediat mă apuc să caut rețeta care să-mi dea energia necesară pentru a trece peste hop-ul pe care mi l-a pregătit viața.
Azi am încercat ,,Crema de față cu piersici” și-am reușit să aduc frumusețe atât la exterior cât și la interior, în doar câteva minute! Cartea minune pe care o puteți achiziționa și voi de la Libris.ro este, de fapt, o colecție de combinații măiastre, preparate din ingrediente alimentare: lapte, miere, fructe, legume, ouă, smântână, frișcă și cam tot ce se găsește proaspăt și natural în cămară și-n frigider.

De fapt, pentru mine, toate cărțile au darul de a-mi înfrumuseța viața de la prima atingere a coperților, a filelor, uneori, prin simpla mutare a semnului de carte, oferindu-mi instant o stare de bine și de optimism.

Tu ce ai făcut azi pentru visul tău!?

Niciun comentariu: