luni

Care sunt cele mai căutate jucării de exterior în acest an?



Iată că toamna și-a intrat cu adevărat în drepturi dar, totuși, acest lucru nu ne împiedică să petrecem timpul liber afară. Vremea frumoasă și destul de călduroasă ne face să petrecem cât mai mult timp în aer liber, în parcuri, alături de familie și prieteni. De altfel, toamna este un anotimp senzațional pentru plimbări. Aerul răcoros și covorul de frunze foșnitoare îți vor încânta sufletul și privirea la fiecare pas. 
Este de preferat ca în momentele în care vremea ne permite, să nu stăm în casă, ci să ieșim cu copiii să se joace afară. Este o adevărată plăcere să urmărești joaca celor mici- cu trotinete, bicilete, role, skateboard-uri sau hoverboard-uri- toți aleargând plini de voioșie, râzând și cântând, neobosiți. Jucăriile pentru copiii care preferă joaca în aer liber sunt destul de variate și pot fi alese în funcție de preferințele micuților dar și a exigențelor dv. Micuții care preferă să se joace afară vor consuma mai multă energie decât cei care stau în casă, vor fi mai sănătoși și vor socializa mai ușor. Este de preferat ca toți copiii să se joace afară cel puțin două ore pe zi.

Copilăria se construiește în aer liber

De-a lungul generațiilor, copiii au fost fascinați de plimbările cu bicicleta, tricicleta sau trotineta- aceste jucării de exterior fiind nelipsite din arsenalul de joacă al fiecărui copil. Totuși, trăind într-o eră a vitezei și tehnogizării, nu ne mai mirăm deloc că și copiii noștri își doresc un pic mai mult, imitând, într-un fel, comportamentul celor mari - adică: să șofeze mașini în miniatură, să aibă propria lor motocicletă, să urce și să coboare obstacole pe propriul ATV... De fapt fiecare copil își dorește acum să controleze volanul unui mini- vehicul de exterior, în locul clasicului ghidon de bicicletă.
Odată cu dezvoltarea pieței de produse pentru copii, această categorie aparte de jucării a cunoscut o adevărată explozie. Complexitatea jucăriilor de exterior variază și în funcție de categoria de vârstă, nu numai a preferințelor celor mici.  Dwyn Shop are oferte speciale la astfel de jucării în fiecare perioadă a anului. Nu trebuie să faci o inspecție foarte amănunțită, pentru că vei observa, chiar de la prima vedere, sute de jocuri și jucării super interesante care pot face orice copil fericit. Vei vedea că oferta Dwyn Shop de vehicule pentru cei mici este extrem de variată: de la clasicele biciclete și trotinete, cu sau pedale, până la mașinuțe, motociclete, jeep-uri, atv-uri, tractorașe și alte utilaje, cu pedale sau acumulatori, special concepute pentru băieței și fetițe, deopotrivă. 

Vehiculele acționate cu picioarele sunt recomandate cu precădere copiilor care încă nu au învățat să pedaleze, putând fi folosite, sub supraveghere, concomitent cu primii lor pași.
Vehiculele cu pedale prezintă avantajul de a antrena copilul în desfășurarea unei activități fizice, în timpul manevrării jucăriei. Dotate cu volan și roți mobile, din cauciuc sau plastic, acestea sunt extrem de ușor de manevrat oferind copilului o excelentă modalitate de a-și antrena musculatura picioarelor, pedalând, în timp ce se distrează efectuând diverse activități.

Nu uita: este foarte important să lăsăm copilul să facă mișcare, să stea cât mai mult pe afară ca să se dezvolte cât mai frumos!


Niciun comentariu: