luni

Top 3 accesorii pe care femeile le ADORĂ!




        Orice femeie știe că, pe lângă piesele vestimentare de calitate, accesoriile sunt cele care pot da viață unei ținute stylish. De aceea, un colier statement, adaugat unei rochii simple, elegante, poate face minuni, iar alegerea unei genți perfecte poate transforma un outfit banal în cea mai strălucitoare ținută. 

Iată care sunt cele 3 accesorii pe care toate doamnele le ADORĂ!



1. Gențile


De-a lungul vremii, trendurile în materie de genți s-au schimbat de extrem de multe ori. Cu toate acestea, faptul că ele oferă un plus de stil oricărei ținute a rămas neschimbat. Iată pentru ce poti opta, în materie de poșete:

* Gențile de dimensiuni reduse (plic, clutch, saculet din catifea) –  potrivite perfect pentru o compozitie elegantă, pentru un eveniment important, unde nu ai nevoie decat de un portofel, chei, un ruj si un pachet de servețele.

* Gentile casual, cu un mâner simplu sau mai multe curele – excelente pentru ieșiri cu prietenii, o zi petrecută la facultate sau la birou. Încearca gențile în stil casual de la Meli melo Paris, unde găsești numeroase modele actuale. Cu siguranță, vei găsi varianta perfectă!

* Gențile clasice – pentru femeile moderne, care doresc să păstreze o imagine clasică dar rafinată și să adopte un stil curat, dar de efect.


2. Bijuteriile

Nu degeaba se spune ca diamantele sunt cele mai bune prietene ale femeilor. Aceasta adoră bijuteriile și, de cele mai multe ori, dețin colecții impresionante formate din acest tip de accesorii. Iată ce poți alege:

* Cerceii. 
Aceștia îți pun în evidență trăsăturile feței și, atunci când îi alegi, este important sa îi probezi, pentru a vedea dacă se potrivesc structurii chipului tău. Daca ești o fata mignonă, în general, nu trebuie să alegi cercei extrem de mari. În schimb, dacaă trasaturile îți permit acest lucru, poartă creole imense, cu perle, care îți vor oferi un aer chic și actual, în același timp!

* Colierele
Dacă nu porți deja aceste bijuterii, este timpul să o faci. Ele pot schimba complet o ținută, făcând-o strălucitoare și extravagantă.

* Brățările
Dacă alegi să le porti, orienteaza-te, întotdeauna, spre modele actuale, de dimensiuni mai mari, purtate pe cont propriu sau în diferite combinatii.

3. Esarfele



Deși nu se numară printre cele mai întâlnite accesorii, eșarfele pot oferi oricărui look un plus de inventivitate și stil. 

Mai mult, acestea pot fi purtate în diferite moduri:
*Metoda clasică, in jurul gâtului;
*Pe cap;
*La încheietura mâinii;
*Accesoriu pentru geanta.

           Acestea fiind spuse, cele mentionate mai sus se numără printre accesoriile preferate ale femeilor din toată lumea, fiind purtate, zi de zi, de către doamne si domnișoare.  

                Lasă-te inspirată si încearcă-le și tu!


Niciun comentariu: