marți

Fashion: 3 modele de ghete MUST HAVE sezonul acesta și cum să le porți!



În ziua de azi, doamnele și domnișoarele pun, tot mai mult, accentul pe încățămintea pe care o poartă. Pantofii sunt un element împortant în orice ținută întrucât aceștia pot schimba total un look, fie în bine, fie în rău. Din aceste motive, dacă îți dorești să arăți impecabil și sezonul acesta ar trebui să știi care sunt modelele de ghete MUST HAVE, dar și cum le poți purta astfel încât să obții doar outfit-uri stilate.


Iată 3 modele de ghete pe care trebuie să le ai în garderobă  toamna aceasta:


1. Ghete cu barete și catarame

Acest tip de încălțăminte a revenit în tendințe și sezonul acesta, atât modelele cu o baretă, cât și cele cu mai multe curele și catarame fiind în atenția tuturor pasionatelor de modă.
Avantajul acestor ghete este acela că pot fi integrate și în ținute neconvenționale- cu elemente rock dar și în ținute casual sau casual chic, cu elemente din jeans. Astfel, poți opta pentru asortarea lor cu jeansi strâmți sau largi, cu pantaloni și geacă din piele, dar și cu fuste conice sau lungi și, poate, chiar cu un pardesiu. În care în dressing-ul tău nu există deja o astfel de pereche de încălțăminte trebuie să știi că Oteros dispune de modele noi la ghetele de damă cu barete și catarame. Fără îndoială, cu ajutorul unei astfel de piese vestimentare vei face furori întregul sezon.

2. Ghete cu toc gros și talpă tip bocanc  


Încălțămintea cu toc gros și talpa tip bocanc este și ea prezentă pe podiumurile de modă sezonul acesta. Pe lângă faptul că sunt modele comode și potrivite pentru vremea capricioasă specifică acestui anotimp, aceste ghete sunt și versatile putând fi integrate foarte ușor în aproape oric ținută. Pentru a obține outfit-uri stilysh atât casual cât și office poți opta pentru combinarea lor cu o pereche de jeansi, o cămașă și un pulover, dar le poți purta și împreună cu o rochie tricotată și dresuri mate. De asemenea, îți poți achiziționa de pe https://www.oteros.ro/ modelul care se potrivește perfect stilului tău vestimentar. Cu certitudine, acest tip de încălțăminte reprezintă un must-have al acestui sezon și nu poate lipsi din garderoba ta.

3. Botine tip șosetă

Fără dar și poate, un model de încălțăminte care a făcut senzație întregul an și care contiuă să fie în atenția pasionatelor de modă, este reprezentat de botinele tip șosetă. Aceste botine sunt ideale pentru doamnele și domnișoarele care adoptă un stil vestimentar extravagant însă pot fi purtate, mcu lejeritate și în ținutele clasice. De exemplu, pentru a obține un look casual, simplu și modern, poți alege să le asortezi cu o pereche de jeansi cu talie înaltă, un tricou alb cu un mesaj interesant și un sacou negru. Totuși, dacă ești adepta outfit-urilor îndrăznețe poți opta pentru combinarea lor cu o cămasă asimetrică și o fustă cu talie înaltă sau cu o rochie petrecută. stil kimono. În mod sigur, dacă vei achiziționa o astfel de pereche de încălțăminte și o vei integra cu  destul curaj în ținutele tale, vei reuși să ieși în evidență, orinde vei merge.

Iată, așadar, care sunt cele 3 tipuri de ghete pe care trebuie să le ai în garderobă anul acesta dar și cum să le poți integra în ținutele tale astfel încât să obții look-uri senzaționale.


Niciun comentariu: