duminică

Primele comenzi SammyDress



SammyDress este un site online fashion cu articole preponderent pentru femei dar unde găsim, în proporție mai mică, desigur, și articole pentru bărbați și copii, precum și articole pentru casă și grădină. Este un magazin foarte cunoscut de români datorită prețurilor extrem de avantajoase, varietății mari de produse și a faptului că poți beneficia de reduceri suplimentare cu ajutorul codurilor de discount. Uneori, poți beneficia inclusiv de transport gratuit pana in România. E bine de știut că, periodic, anumite produse beneficiază de transport gratuit, trebuie doar să răscolești un pic site-ul în căutarea lor.
Vă sfătuiesc că atunci când nu dispuneți de un buget prea mare și aveți nevoie de o garderobă nouă, SammyDress n-o să vă dezamăgească, cu siguranță! Haine la modă, ieftine, începând de la 3-4 dolari și, spre surprinderea multora, dimensiuni mari și foarte mari la destul de multe produse. 
Plata produselor comandate de pe SammyDress se poate face prin următoarele metode de plată:
* PayPal- eu folosesc doar această metodă de plată pentru că în felul acesta îmi pot recupera banii mult mai rapid în cazul unor probleme. În cazul în care produsul ales nu corespunde descrierii sau mărimea nu este cea potrivită, trebuie dpar să le scrii un email, urmând apoi să-ți rezolve problema în cel mai scurt timp. O singură dată am avut probleme cu o comandă (la SheIn) cu un hanorac care avea un defect din fabrica.
* Transfer bancar (Wire Transfer) acceptat doar pentru comenzi mai mari de 500USD. Dar aicicomisionul de trimitere a banilor din România spre China, de exemplu, este foarte mare.
* Western Union- în cazul acesta trebuie să trimiteți la SammyDress următoarele detalii după ce efectuați plata: MTCN-ul (cele 10 cifre ale transferului), numele celui care a făcut plata, suma exactă, adresa celui care a trimis banii dar și adresa unde trebuie livrate produsele. Destul de complicat, zic eu...
Livrarea produselor durează, în medie, între 10 și 25 de zile. Nu mi se pare exagerat- la mine coletul s-a încadrat fix în această perioadă.
Am făcut două comenzi în aceeași zi: una pentru mine și a doua comandă pentru sora mea.Coletele au ajus în aceeași zi, deși se pare că la mine coletul a venit din Olanda.
Dar să nu vă mai țin în suspans și să vă arăt produsele:
Am luat un 2Xl pentru că mi s-a părut că acolo mă încadrez, după consultarea tabelului. Țeapă! Mergea lejer și-n L, dar mă bucur că se poate modifica ușor la bust. În rest, vine perfect. Materialul este foarte bun, cusăturile extrem de fine, perfecte. Recomand!
De acest produs sunt mai mult decât mulțumită. Sper să stălucească așa frumos cât mai mult timp! :D


Aici....aș avea câte ceva de zis... Deși materialul cică ar avea cotton (bumbac) la rochiță nu se observă deloc! E un material foarte, foarte subțire, șifonabil, greu de călcat. Inserțiile acelea minunate roșii și curelușa delicată, mai salveză un pic și ridică rochița la nivelul maxim de 3 stele din 5! :D Colierul e același model ca cel de sus, doar că sora mea a preferat argintiul. Arată foarte bine, deasemenea!

Abia aștept următoarea comandă! O rochiță pentru Happy Halloween! :D 
Ce spuneți?! Vă place?! Abia aștept să văd reacția picilor mei, la școală! :D
Voi ce v-ați mai comandat de pe SammyDress!? Am văzut că au gentuțe superbe, dar au un comision cam mare pentru greutate! Voi ce spuneți?!

Niciun comentariu: