duminică

BioMer - echilibru între corp și minte



         Mintea și corpul fac parte din același întreg. Trupul este o formă de energie iar mintea este aceeași energie existentă, însă, într-o altă formă. Subconștientul controlează majoritatea funcțiilor corpului iar activitatea desfășurată de corp influențează starea mentală. Corpul, mintea și sufletul- știm că le avem dar rareori conștientizăm dacă cele trei sunt în echilibru. 

Cum avem grijă de corpul nostru? Dar de minte? Și sufletul nostru poate fi îngrijit? 

          Existența este pregătită să ne ofere paradisul aici și acum însă noi parcă tot amânăm până după moarte. Nu avem compasiune pentru propriul corp, darmite pentru al altora... Corpul tău va face mereu ceea ce vei vrea tu să facă pentru tine iar dacă vei deveni conștient de toate funcțiile organismului tău, vei observa cu ușurință că este atâta miracol și atât de mult mister acolo și cu siguranță vei fi surprins. Corpul este cel mai mare mister al întregii existențe. Trebuie să înveți să iubești acest mister, să pătrunzi în intimitatea lui și să cunoști cât mai bine funcțiile acestuia.
         Pentru a găsi armonia în viață este necesar să ne găsim echilibrul. Acesta este îmbinarea perfectă dintre trup și minte. Corpul și mintea sunt strâns legate, astfel încât celulele noastre repetă în mod constant gândurile noastre și se schimbă în funcție de acestea. Într-un mediu plin de stres corpul se poate îmbolnăvi chiar dacă avem o moștenire genetică foarte bună. Corpul nostru este ca un magnet de informații, capabil de mai mult decât știința medicală poate explica în prezent. Trebuie doar să găsim echilibrul pierdut prin stres și tot felul de elemente poluante cu care trăim zilnic. 

Mai mult bine, mai puțin rău- un principiu simplu pentru o lume mai bună și o viață mai profundă

         Dacă dorești să restabilești echilibrul corp-minte-suflet, în primul rând trebuie  să ai un stil de viață echilibrat în armonie cu tot ce ne înconjoară, o dietă sănătoasă și eficientă, exerciții fizice, o viață socială intensă, îngrijește-ți corpul cu produse cosmetice bio, organice, naturale; alege aspecte ce te preocupă, implică-te ajutând bătrâni, copii orfani, împărtășește-ți experiențele.

         Și în lumea produselor cosmetice există tendința de a reveni la natură, prin folosirea procedeelor tradiționale și a ingredientelor naturale. Tocmai de aceea, am ales să folosesc de ceva vreme produse cosmetice Bio Mer, un brand care oferă o variantă safe de îngrijire a pielii și care nu pune în pericol sănătatea acesteia, dimpotrivă, pot spune mai degrabă că îi potentează frumusețea din interior. Produsele pot fi folosite și în spa-uri, în centrele de beauty dar și acasă, atât de femei, dar și de bărbați. Bio Mer reușește să îmbine beneficiile pentru piele cu relaxarea întregului corp și al minții. Și chiar dacă în țara noastră nu avem o cultură a prevenției, Bio Mer își propune să încurajeze tratamentele care să prevină deshidratarea, îmbătrânirea accelerată, a încărcării porilor sau a inesteticului aspect de coajă de portocală.


         Dacă îți dorești produse cosmetice de cea mai bună calitate, produse care respectă atât omul cât și natura, pentru ca pielea ta să radieze de sănătate și frumusețe, în armonie totală cu corpul și cu mintea, cu siguranță vei găsi cosmetice bio, organice, naturale la Biocart

          Nu uita: natura este singurul antidot împotriva îmbătrânirii pielii!


Niciun comentariu: