duminică

Cele mai inspirate cadouri de Moș Nicolae


         Tradiția spune că în noaptea de 5 spre 6 decembrie, Moș Nicolae îi răsplătește pe copiii cuminți cu cadouri iar pe cei care au făcut rele, cu nuielușe. Dar cadourile de Sf. Nicolae nu sunt doar pentru copii-ele pot fi oferite oricărei persoane dragi sau importante din viața noastră. De ce să așteptăm până de Crăciun pentru a le oferi celor dragi cadouri? Moș Niculae este ocazia perfectă pentru a-i răsfăța pe cei pe care-i iubim.

Moș Nicolae ne învață să trăim eco!


         Anul acesta Moș Nicolae a hotărât să-ncurajeze mobilitatea și-a hotărât să ofere cât mai multe biciclete, trotinete, skateboard-uri, hoverboard-uri pentru încurajarea folosirii mijloacelor de transport nepoluante. A adopta un stil de viață modern dar în același timp prietenos și cu mediul înconjurător este mai simplu decât ai crede. Nu trebuie să-ți schimbi dintr-o dată toate tabieturile. Moș Nicolae te va învața să începi treptat, cu mici ajustări în viața zilnică: de exemplu, cu schimbarea modului de deplasare. Chiar Moșul a ales cel mai bun segwey și-a pornit să-și umple sacul.
         Scopul Moșului este de a reduce poluarea și decongestionarea traficului, cu efecte asupra sănătății populației. Și pentru că Moș Nicolae avea de oferit multe cadouri, a căutat site-ul care oferă astfel de mijloace de transport la cel mai mici prețuri. 
         De la el am aflat că AirMotion  oferă soluția perfectă pentru cele mai mari probleme ale orașelor aglomerate- poluarea și aglomerația. Vehiculele electrice sunt soluția unui viitor green, mai prietenos cu aerul pe care-l respirăm. Aceste motoare electrice nu sunt doar ecologice dar și extrem de performante, adaptate excelent aglomerației urbane, perfecte pentru deplasarea pe distanțe scurte și medii, pentru drumurile zilnice dar și pentru vacanțele în care vrei să vezi mai multe obiective turistice.
         Moș Nicolae a ținut să-mi spună că vehiculele AirMotion nu sunt pentru oricine, de parcă eu n-aș fi fost foarte cuminte tot anul. A continuat, văzând că m-am îmbufnat: aceste mijloace de transport sunt pentru cei care iubesc libertatea de mișcare, cei care doresc să-și petreacă timpul liber în natură, într-un mod eficient și mai ales entru cei care iubesc aerul curat pe care-l protejează dacă vor circula cu un vehicul electric. 

  Așa, deci!? Păi, e și pentru mine, deci!

         Și pentru că AirMotion oferă consumatorilor produse de top la prețuri accesibile, m-am gândit să te invit și pe tine să descoperi vehiculele electrice  și cu siguranță vei găsi modelul perfect pentru planurile tale. Gândește-te cât de importantă este protejarea mediului înconjurător. Și ține minte, numai împreună, unindu-ne forțele, putem să asigurăm viitorul acestei planete.

Niciun comentariu: