joi

HAIR CARE: Ce tip de tratamente să aplici în funcție de tipul de păr



         De cele mai multe ori, doamnele și domnisoarele apelează la orice nou tratament pentru păr, considerându-l benefic pentru sănătatea podoabei capilare. Cu toate acestea, înainte să aplici o loțiune sau un ser reparator, trebuie să știi ce tip de par ai și ce formule sunt potrivite pentru acesta.

         Folosirea incorectă a tratamentelor cosmetice poate duce la efecte nedorite, așadar citeste în continuare acest articol pentru a afla cum ar trebui să îți îngrijești părul, pentru ca acesta să fie rezistent, puternic și lucios.

Iată ce tip de tratamente trebuie să aplici, în funcție de tipul de păr!


  • Părul uscat și fragil 
       Un număr mare de persoane se confruntă cu problema părului fragil și cu tendințe de uscare. Acesta este foarte greu de aranjat, se electrizează des și cade, atunci când este periat sau manevrat într-un mod mai putin delicat. Dacă te regăsesti în descriere, intră pe https://www.bottegaverde.ro/sampoane-femei și alege, în primul rand, un șampon special. Este recomandat să folosești unul dedicat părului fragil, precum cel cu ulei de argan sau de nuci braziliene. De asemenea, poți utiliza și un ulei cu efect regenerant, precum cel de cocos, pentru a reda viața părului tău! Totodată, evită folosirea frecventă a plăcii de păr, ondulatorului și a fixativului.

  • Părul vopsit

            Dacă obisnuiești să îți vopsești părul frecvent și faci acest lucru de multă vreme, trebuie să știi că podoaba ta capilară are nevoie de îngrijire specială. Substanțele din vopsea atacă firul și îl predispune căderii și subțierii. De aceea, încearcă masca de par de la Bottega VERDE, cu mix de fructe roșii și ulei de nuci braziliene. Aplicarea unei asemenea tratament va face ca părul tău să își păstreze forța, să fie sănătos și să aibă un luciu aparte, potențând culoarea și făcând-o să reziste mai mult timp!



  • Părul gras

       Multe femei cunosc lupta permanentă cu părul ce are tendințe de îngrășare. Adesea, la scurt timp după spălare, podoaba capilară se îngrasă la rădăcini, din cauza excesului de sebum. În acest caz, trebuie să eviți tratamentele ce conțin un plus de uleiuri și loțiunile grase, precum untul pentru păr. În schimb, optează pentru măști cu argilă, aceasta fiind o adevarată soluție salvatoare. Ea va absorbi excesul de sebum și te va scăpa de grăsimea excesivă. De asemenea, alege șampoane pe baza de mentol și citrice, și acestea fiind potrivite pentru tipul tău de păr.


        Așadar, după ce identifici ce fel de păr ai, asigură-te că folosești doar tratamentele potrivite. Astfel, podoaba ta capilară va fi sănătoasă, rezistentă și va avea un aspect minunat!


Niciun comentariu: