vineri

Dragă stresule, mai bine ne despărțim!


         Stresul este un fenomen psihosocial complex ce decurge din confruntarea persoanei cu cerințe, sarcini, situații care sunt percepute ca fiind dificile, dureroase sau de mare importanță pentru pesoana în cauză. Stresul este constituit, deci, dintr-un cumul de factori externi și interni care afectează echilibrul fizic și psihic al fiecărui individ. Din pricina abundenței stresului în stilul de viață modern, acesta este considerat a fi o experiență negativă.

         În ultimii ani, stresul a devenit unul dintre cei mai nocivi factori de agresiune al organismului uman, fiind considerat chiar mai periculos decât colesterolul. În majoritatea cazurilor, stresul poate avea urmări grave asupra fizicului și psihicului. Persoanele supuse unei stări constante de stres sunt predispuse la boli cardiace sau hipertensiune. De asemenea, stresul este de vină și pentru problemele de digestie, pentru insomnii, ulcer gastric sau disfuncții erectile, pentru diabet și chiar pentru infertilitate. E greu de crezut că există o boală în care stresul nu agravează sau că există o parte a corpului care să nu fie afectată de stres. 

         Suplimentul alimentar Neuro Power conține un amestec de plante ayurvedice bogate în substanțe active care contribuie la buna funcționare a sistemului nervos prin menținerea integrității neuronilor și a ritmului  normal de transmitere a informațiilor. Sunt susținute funcțiile cerebrale integrative (memoria, percepția, concentrarea și sistematizarea) și coordonarea fizico-mentală. Prin susținerea fluxului sanguin normal la nivel cerebral este asigurat aportul de substanțe nutritive  care contribuie la sănătatea și funcționarea normală a creierului. Componentele antioxidante din plante susțin organismul în protejarea celulelor neurinale împotriva stresului oxidativ, a proceselor degenerative și îmbătrânirii premature.

         Stresul ne afectează calitatea vieții, distrugând celulele organismului. Alege NeuroPower, alege să fii sănătos!

Niciun comentariu: