marți

Shopping-ul online - de data aceasta de la Zaful



Shopping-ul online e din ce în ce mai folosit în România. Mii de persoane comandă zilnic diverse produse, uneori doar pentru că sunt la reducere, nu neapărat că au nevoie de ele. Și eu sunt înnebunită după reduceri, mai ales dacă e vorba despre articole vestimentare. Avem de unde alege- zeci de magazine online la noi în țară și nu numai, cu mii de produse pentru toate gusturile.

Unul din magazinele online preferate este Zaful.com - un magazin cu haine exclusiv pentru femei, cu prețuri accesibile oricui și cu transport gratuit la $30 sau dacă alegi opțiunea ,,flat rate shipping” (fără tracking number). Coletul va ajunge în maxim 30 de zile la tine, în orice parte a României te-ai afla. Despre calitatea produselor ce să vă spun?! Este marfă chinezească, dar dacă ești atentă la specificațiile produsului, la mărime sau la comentariile primite, sunt sigură că alegerile tale te vor bucura. 
Dar să nu mai lungesc vorba și să vă arăt ce mi-am luat eu în decembrie. A fost cadoul meu de Crăciun, de la mine :D - și spre surprinderea mea, coletul a ajuns chiar mai repede de 3 săptămâni, pentru că, de fapt, el a stat mai mult în București. :D 
Cei care mă cunosc foarte bine știu că ador iile. Am găsit aici câteva bluzițe foarte drăguțe care împumută într-un stil destul de drăguț motivele costumelor noastre populare și m-am oprit la două modele interesante. Ambele bluzițe aveau și mărimi mari, ceea ce m-a făcut să mă decid imediat. 
Prima bluză este de-a dreptul adorabilă. Materialul este foarte bun- de fapt, în descrierea produsului veți găsi de fiecare dată și denumirea materialului din care este confecționat produsul respectiv. Eu mă uit în special după cotton (bumbac) și nu vă sfătuiesc să cumpărați ceva (chiar dacă modelul vi se pare wow!) dacă nu sunteți mulțumiți de material. 
A doua bluză, deși am consultat cu atenție tabelul de mărimi, mi se pare mie că este un pic cam micuță. Materialul este bun, cusăturile de calitate, la fel și broderia de pe mâneci. Singurul inconvenient este că mâneca, sus, la braț este foarte strâmtă- se putea vedea și la modelul lor, dar eu n-am sesizat problema când am comandat. În rest, vă spun că bluzița merita toți banii, mai ales că eu am prins și-o reducere destul de substanțială.
Așadar, ai grijă înainte să comanzi online piese vestimentare, nu numai de pe acest site, asigură-te că ai făcut măsurătorile în mod corect și ai privit din toate unghiurile produsul ales. Numai așa te vei bucura cu adevărat de haine potrivite, la fiecare comandă.
Brățara și inelul sunt deasemenea de la Zaful. Nu e prima dată când comand accesorii de aici și niciodată nu am fost dezamăgită. Calitatea, modelele variate, unice,  și prețul m-au făcut să mă declar fan accesorii Zaful!!! Încearcă-le și tu!
Toate produsele au fost ambalate cu grijă iar pungile în care au fost puse sunt de genul zip bag, nu prea am văzut multe branduri că procedează așa profi. 

Ați comandat vreodată de la Zaful? Care sunt site-urile tale preferate?


Niciun comentariu: